-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
site hızı sanki biraz yavaş ya da bende öyle tam bilemiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Webnesil master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hocam site içerik güzel yalnız kullandıgınız tema biraz sıkıntılı söyleyim bende satin almıştım bu temayı ama okadar karışıktıki hiç demodaki gibi olmadı..Sanırım MAĞ teması değilsede çok benziyor ama mag teması ise tavsiyem başka tema kurmanız..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu tema magazin teması şahsen ben memnun kaldım. Panel kullanımı rahat demosunu kurmak vs de çok kolay oldu şimdilik bir sorunum yok yani :) olmaz da inşAllah :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satın Alma
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tasarım ve içerikler gayet güzel ancak biraz sayfa hızına ihtiyacınız var gibi.
Gtmetrix değeleri :
pagespeed : F %40
Yslow : C %70
Ciplakyazar.com | Kişisel Blog ve Öyküler
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Optimizasyonları yeniden güncellenecek o zaman düzelir diye düşünüyorum. fotoğrafları sizerlıyorum başka ne yapabilirim bilmiyorum hız için :/
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
güzel olmuş ama gerçek manada ancak 10 üzerinden 6 verilir.
- resimler çok canlı ,yazılar çok kötü bogulmuş gibi
-ilk ekran sayfası çok büyük
-birde site de türkçe mi ingilizcemi kafa karıştıyor.
-
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
- resimler çok canlı ,yazılar çok kötü bogulmuş gibi.. Derken ne manada yazıların genelde başlıklarının yer alması nedeniyle mi dediniz? şuan hala düzenlenme aşamasında zaten bu nedenle bu konuyu açtım daha ne yapabilirim bilirim beni yönlendirebilirsiniz.
-ilk ekran sayfası çok büyük demişsiniz ama ben özellikle göz dolduran bir sayfa olmasını istiyorum o nedenle görseller ve konumlanması hoşuma gidiyor böyle..
-birde site de türkçe mi ingilizcemi kafa karıştıyor. bu kısmı anlamadım nasıl kafa karışıtırabilir ki site de ingilizce kalan yer var da ben mi görmüyorum bunu tam olarak neyden kaynaklı dediniz anlayamadım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Çevirmen - Yazar - Eleştirmen
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar;
Sayfa hızı biraz da temaya bağlı. Benim kullandığım extansion ile sayfa hızınız 11 saniye olarak ölçüldü. Bu yavaşlamada, instagram, facebook gibi eklentiler yavaşlamaya neden olabiliyor. Kodlarınızı incelediğimde Facebook eklentisi için fb-root yerine i-frame kullanın isterseniz.
https://developers.facebook.com/docs/plugins/page-plugin/ şuradan aldığınız kodu üst sekmelerden i-frame olarak seçebilirsiniz.
Site tema renginizi de logonuz ile aynı renge geçirebilirsiniz belki isterseniz. Şu an için logonuz bütünden kopuk duruyor.
İngilizce bazı yerler var henüz, yayınlara girildiğin aşağıda comment, share, previous post, next post gibi...
Başarılar dilerim...
Film, dizi, anime, kitap sever komparatist...
Bloğum: https://www.feriperi.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Detaylı bilgi için teşekkür ederim :) aynen ingilizce kelimeleri ben de fark ettim henüz hala düzenleme aşamasında ve logoyu da değiştirmeyi düşünüyoruz ama malesef ki yavaş yavaş ilgilenebiliyorum :(