wmaraci reklam

Bloğun50Tonu

2 Mesajlar 471 Okunma
pst.net
wmaraci reklam

Erdemakale Erdemakale WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek İçerik Üreticisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 467
  • Beğeniler 110 / 240
  • Ticaret 4, (%100)
Blog yazarak:
İnternetten para kazanma ismina benim uyguladığım metot bu. Hatta öyle ki blogumdan elde ettiğim gelir yardımıyla beyaz yakalı olarak çalışmış olduğum full zamanlı işimi 2016 senesinde bıraktım ve o zamandan beri sadece bu işi yapıyorum.

Hayatımı blogumdan kazanıyorum şu demek oluyor ki.

örneğin blog açıp, tek bir yazı yazarak aylık 100 lira kazanmak başlıklı makaleda uygulamalı olarak bunu iyi mi yapıtğımı anlattım.

Bununla beraber 0’dan ben ne yaptıysam, adım adım hiçbir noktayı atlamadan ifade ki sizler de benim anlattığım yöntemi uygulayarak tek bir yazı ile pasif olarak ( yani ancak 2 hafta harcayıp, makalep bırakarak ) aylık 100 lira ve üzeri, 5 senelik ise 5 bin ila 7500 lira ve üzeri rakamlar kazabilin.

Blog yazarak para kazanmanın çoğu yolu ve yöntemi mevcut. Bu yötenlerin neler bulunduğunu blog yazarak para kazanma başlıklı makalemda söyledim. Ek olarak yazımın içinde ayda blogundan 10 bin lira kazanan insanoğluın hasılatlarının ekran imajleri de mevcut.

Evet!

Blog yazarak internetten ayda 10.000 lira kazanan da var, 50.000 lira da. Aynı zamanda türkiye’de. Nerden mi biliyorum ? Blogum vasıtası ile tüm bu insanlar ile tanışma ve arkadaşlık kurma fırsatım oldu çünkü.

Yazdığınız konu ne ile alakalı olursa olsun kaliteli iş yaptığınız sürece blog yazarak internetten para kazanmak kesinlikle güvence diyebilirim. örneğin şurada ancak gezi bloglarının iyi mi ve ne kadar para kazanmıştırklarından bahsedilmiş.

şu demek oluyor ki bunun daha üzerine makalelabilecek yüzlerce farklı konusu ve kategorisi var. şayet siz de internetten para kazanma ismina blog açmak isterseniz, blog nasıl açılır başlıklı yazımı takip ederek ilk adımı atabilirsiniz. Ben her detayı anlattım esasen.

Bu arada gözünüz de korkmasın. çünkü blog açmak öyle organize ettiğinüz benzer biçimde hiçbir teknik bir malumat veya kodlama bilgisi gerektirmez. Aynı bir word, excel programı kullanır benzer biçimde blogunuzu yönetebiliyorsunuz. Günümüz teknolojisinde artık bir blog açmak planladığınüzden çok daha kolay.

Youtube:
Son yılların en revaçta internetten para kazanma şekilleri içinde yer edinen yotube, tekrar gerçek anlamda ciddi gelirler elde edebileceğiniz bir mecra.

Ruhi çenet videoları isimli youtube kanalı bir videosunda youtube üzerinden bugüne dek (2013 yılıdan 2018 senesinde kadar) toplamda 500 bin liranın üzerinde bir geliri sadece adsense reklamları üzerinden yakaladığini açıklamıştı.

Tabi bu rakam buzdağının sadece gözüken yüzü. Normalde youtube adsense reklam gelirleri asıl gelirin %20’sine bile tekabül etmez. Aslolan para kazanmıştırran nokta ise, markalar ile meydana getirilen işbirliği ile videolarda bu markaların viral reklamlarının yapılmasındadır.

Web sitesi yaparak:

şirketler, işletmeler yada şahıslar için internet sitesi kurarak internetten para kazanmak mümkün. Web sitesi yapmak için makalelımcı olmanız da gerekmiyor. Hatta bu işler artık o kadar gelişti ki artık her şeyi tıklamalar ile yapabiliyorsunuz. Herhangi bir teknik malumat ya da kodlama bilgisi de gerekmiyor kısaca.

örneğin, internet sitesi nasıl kurulur yazımı bir inceleyin. Bu makalemda aklınıza gelebilecek her türlü site yapsıcaklıknın ( e-tecim, şirket, blog, haber, forum, ilan, emlak, kuaför, resimçılık vs. şeklinde ) iyi mi kurulacağını anlattım. Tüm bunlar aynı temeller üzerine oturuyor esasen.

Doğrusu, üstte söz ettiğim yazımı takip ederek bir internet sitesinin iyi mi kurulduğunu öğrenebilir ve başta dostlarınıza, çevrenize, tanıdıklarınıza site kurulumu yaparak sonrasın da ise işinizi daha da geliştirerek ve pazarlayarak çoğu kişi veya firmaya web sitesi kurarak internetten para kazanabilirsiniz.

Internet üzerinden para kazanma mevzusunda bu yöntemi tatbik eden yüzlerce kişiyi ( blogum vasıtası ile ) tanıyorum ve çok ciddi paralar kazanmıştırklarını biliyorum.

Instagram:
Instagram, internetten iyi mi para kazanılır sorusuna verilebilecek en geçerli cevapalardan bir tanesi.

Instagram’da influencer, kısaca takipçi kitlesi üzerinde etkileme ve yönlendirme gücüne haiz hesapların internetten para kazanmaması im-kan-siz!

Bakın, ben satış yapmaktan bahsetmiyorum. Bir çok yerde internetten para kazanama yolları içinde instagram’dan satış yaparak tavsiyesi verilir ancak benim söz ettiğim bambaşka bir metot. Doğal olarak ki instagram üzerinden satış yaparak para kazanmak da bir metot.

Ancak!

Aslolan parayı influencer olarak paylaşım meydana getiren hesaplar kazanıyor. Türkiye’de paylaşım başına 3500 lira kazanan da var, 10 bin lira ve üzeri rakamlar kazanan da. Instagram’dan nasıl para kazanılır başlıklı makalemda bu influencer hesapların bu paraları iyi mi, hangi yöntemle, nereden ve hangi miktarlarda kazandıklarını detaylı bir halde söyledim.

Domain alım – satım:
Domain, kısaca alan adı internet site isimleridir, şu demek oluyor ki blogun50tonu.Net şeklinde google.Com benzer biçimde. Tabi domain adresi satın almanında bir ücreti vardır. Bu ücret ise yaklaşık olarak yıllık 30 – 35 tl yöreındadır.

Bu milyar dolarlık bir piyasadır. Bir çok domain binlerce hatta yüzbinlerce doların üzerinde satılmıştır. Domain alıp – satmak için herhangi bir teknik bilgiye ihtiyacınız yok.

Domain’inlerin fiziki yada dijital bir üründen ayrımı yoktur. Bir domain’i satın almış olduğunız vakit dünya çapında isminiza tescillenir ve o ismi siz satmadıkça, sizden başka kimse kullanamaz.

Niş bir blog açarak:
Daha önce blog yazarak internetten para kazanma ismina uygulamalı örnek oluşturmak için eniyiyabancidiziler.Net adlı bir blog açtım.

Bu blogda tek bir yazı yayımladım ve google’da hedeflediğim aratma terimlerine üst sıralara çıktım. ( şu an mesela “en iyi yabancı diziler” kelimeler tümünde aratma yaptığınızda google’da 3. Sırada olduğunu göreceksinizdir. )

şuan da bu blogum günde 1200 – 1500 şahıs aralığında ziyaretçi alıyor, yani okunuyor ve bu blogum şuan ayda 100 – 300 tl arası para kazanıyor.

Ve ben blog açıp, tek bir makale yazarak ayda 100 lira kazanmak başlıklı makalemda bu blogu iyi mi kurduğumu, makaleyı nasıl yazdığımı, google’da üst sıralara iyi mi çıktığımı ve nasıl para kazandığımı 0’dan başlayarak ben ne yapmış olduysam, birebir aynılarını, tek tek ! Ismim adım ! Hiçbir noktayı atlamadan, noktasına, virgülüne kadar göstererek anlattım.

Doğrusu bu yazımı takip ederek siz de 0 malumat ile başlayıp, bir bir bütün adımları takip ederek bu blogum benzer biçimde niş bir blog kurarak web üzerinden para kazanma düşüncenizi eyleme dökebilirsiniz.

Udemy:
Insanlara öğretebiceğiniz bir malumat birkimi ya da yeteneğiniz varsa, video dersleri çtakım bu video derslerini udemy üzerinden ücretli bir şekilde satabilirsiniz.

Edilgen bir şekilde internetten para kazanma yolları arıyorsanız, online video dersleri vererek udemy üzerinden ciddi gelirler elde edebilirsiniz ki bu yöntem işini kaliteli yapanlar için online para kazanma adına en garantili yöntemlerden bir tanesidir.

Udemy’i (şu adresten) bir ziyaret edin ve hangi kategorilerde ne tür eğitim setlerini bulunduğunu inceleyin. Böylece hem hangi konular üzerine eğitimler çekebileceğiniz mevzusunda hem de verilen derslere kaç bireyin kayıt olduğunu görerek ne kadar para kazanabileceğiniz konusunda kendiniz ile beyin fırtınası yaprak bir fikir sahibi olmuş olmuş olursunuz.

Upwork:
Freelancer olarak çalışma terimini daha önce duymuşsunuzdur. Işte, freelancer olarak çalışmak isterim ancak iyi mi iş bulurum da internetten iyi mi para kazanırım diye soranlar için upwork verilebilecek en güzel cevaplardan bir tanesi.

Gibi ve daha çok işinize yarayacak makaleler bloğun50tonu.net 'de.
Site: www.blogun50tonu.net
Makale Devamı: http://www.blogun50tonu.net/2018/07/internetten-para-kazanmak.html
 

 

wmaraci
reklam

kozlunet kozlunet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 418
  • Beğeniler 328 / 90
  • Ticaret 2, (%100)
Erdemakale hocam site adresinizi yanlış yazmışsınız.
 

 

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al