Web Site İsmi : Katlanircatimerdiveni.com

Site Başlığı : Çatı Merdiveni, Katlanır Çatı Merdivenleri - Katlanircatimerdiveni.com

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Şubat 2015

Site Tanıtımı : [url=https://www.katlanircatimerdiveni.com/cati-merdiveni]Çatı merdiveni[/url] modelleripürüzlü açıklık boyutlarında mevcuttur ve mevcut açıklıklara uyarlanabilir veya yeni bir yapıya uyarlanabilir. Tavan merdiveninin sert açıklığına uymayan mevcut kaba bir açıklık, tavan merdivenini yerleştirmek için çerçevelenebilir. Üretilen ve en yüksek kalite çam ağacından üretilen birinci sınıf, 3 katlı katlanır çatı merdivenidir.

Dikkate alınacak ikinci faktör tavan yüksekliğidir. Her çatı katı merdiveninin sert açılış boyutu, minimum uyumlu tavan yüksekliğinden maksimum tavan yüksekliğine kadar değişen bir tavan yüksekliğine sahiptir. Çatı katı merdiveni bu aralıktaki tavan yüksekliği için, merdivenlerde kesmek, basamakları kaldırmak veya eklemek ve talimatlarda belirtilen gerekli ayarlamaları yapmak için uygundur. Dikkate alınacak üçüncü faktör yalıtımdır. Yalıtım değeri olan tüm tavan merdivenleri bir contaya sahiptir, kapak, beyaz bitmiş bir kapak veya boyanabilir kaplama ile masif sekoya çamından yapılır ve donanım monte edildiğinde tamamen gizlenir. Yangına dayanıklı modeller ayrıca yalıtılmıştır ve mühürlenmiştir. Yalıtımsız modeller, boyanabilir bir sunta kapağa sahiptir ve yalıtımlı çatı katı merdiveninin gerekli olmadığı alanlar için uygundur.

Çatı merdiveni seçerken, ağırlık yük kapasitesi derecesini de göz önünde bulundurun. Fakro çatı merdivenleri ANSI standartlarına göre derecelendirilmiştir. Sertifikalı modeller için ANSI sembolünü arayın. Bu çatı katı merdiveni standart olarak rahat çatı katı merdiveni kullanımını mümkün kılan aksesuarlarla birlikte verilir ve güzelliği arttırmak, zemini korumak ve merdiven dengesini arttırmak için merdivenin ayaklarına monte edilmiş kahverengi kiriş uçları ile birlikte gelir. Bu çatı katı merdiveni, merdivenin açılı dirseklerine monte edilmiş kırmızı boyalı metal küpeşte ile de donatılmıştır; bu da merdiveni tırmanmayı kolaylaştırır.

Çatı katı merdivenleri son on iki aydır popüler bir ürün haline geldi ve çatı katı tesisatçıları onları seviyor. Tüm fakro ürünleri tamamen monte edilmiştir ve hızlı ve kolay kurulum için tasarlanmıştır. Çatımerdivenleri yelpazemiz mevcut tek kayar ahşap çatı merdivenlerimizden birini ve ahşap katlanır çatı merdivenlerini içerir. Başka bir stil veya malzeme arıyorsanız makas stilinin yanı sıra çok çeşitli toz boya kaplı metal merdivenler de sunmaktadır. Çatı merdivenlerinin ana özellikleri normalden daha geniş ve kalın basamakları içerir ve tüm çatı merdivenlerinde kapak vardır.Oyuklar merdivenin önünden dışarı taşar ve merdivenin kapısı ile kapı arasında önemli bir boşluk vardır. Böyle bir tasarım basamaklara basmayı kolaylaştırır, böylece merdiveni kullanma kolaylığı artar. Dünyanın önde gelen çatı katı merdiven üreticilerinden biridir ve bu sayfa, ürün yelpazesinin büyük bir çoğunluğunu sunar.

Çatı merdivenihizmeti ile ilgili merak ettiğiniz sorulara yanıt almak isterseniz,0216 498 89 81numaralı telefonu arayabilirsiniz.