Site İsmi; Diyet ve Kalori
Site Adresi; WwW.DiyetveKalori.BlogSpot.Com.tr

5 Ekim 2014 tarihinde açılan Diyet ve Kalori isimli blogumuz sizlere her zaman en doğru ve en gerçek bilgiyi sunmaya çalışmaktadır.

Blogumuzda sağlıklı beslenme ve diyet, kalori hesaplamaları,besinlerin kalori değerleri gibi sağlık ve zayıflamayla ilgili konular yer almaktadır.

Ayrıca blogumuzda Taylan Kümeli Diyetleri , Canan Karatay Diyetleri , ve Ender Saraç Diyetleri , gibi ünlü diyetisyenlerden diyet listeleri, günlük menüler ve önerileri bulabileceksiniz. Hesaplama Araçlarımız sayesinde kilolu, zayıf ya da sağlıklı olduğunuzu öğrenebilir ve bu doğrultuda bir diyet yapabilirsiniz. Diyet yapmak isteyen ya da Diyet Yemekleriyle beslenme ihtiyacını karşılamak isteyen kişilere özel diyet yemek tariflerimize blogumuzun ana sayfasından ulaşabileceksiniz. Konularımızın altında bulunan Facebook, Google +, Twitter ve Email gibi sosyal paylaşım butonlarından yararlanarak beğendiğiniz konularımızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Blogumuzda yer alan tüm bilgiler kendimize aittir ve herhangi bir kopyala yapıştır söz konusu değildir. Bu yüzden de sizlere her zaman doğru bilgiyi sunacağımıza emin olabilirsiniz. Ayrıca konularımızın altında bulunan Facebook Yorum kutusundan ya da Google+ hesabınızla konularımıza yorum yazabilir, düşüncelerinizi ve bilgilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.