Merhaba. Ben Mehmet. Geçtiğimiz yıl senin dükkanına gelip gidiyordum, mal taşıyordum. Çayını içtim, sohbet ettik bana KARTVİZİTini vermiştin. Sorma başıma gelenleri abi. Köyde TEYZEmin damını tamir ederken bir KESE içinde OSMANLI ALTINI(bazen de boncuk altın) buldum. Sen çok iyi bir abisin. Aynı zamanda memlekette ÇEVREN GENİŞ, tanıdığın çok. Gel bunu senin memleketinde BERABER SATALIM. Ama bir sorun var. Teyzemin ÖZÜRLÜ bir oğlu var. Teyzemlere BİRAZ PARA verelim altınları onlardan alalım. Sonra beraber satarız. Sen şu KÖYE gel. Orda bakar eder inceler ona göre karar verirsin.
(Bu sırada bu yukarıdakiler için birçok telefon görüşmesi yapılır. Ve otobüse atlayıp o şehre gidilir. Taksiye binilip köye gidilir. Tabi ki sürekli telefondayızdır. Nerdesin? Orda mısın? Burda mısın? Vs . Sonunda köy yolundan ileride zeytinlikte, inşaatta buluşulur. Bir bakarsınız yanında bir de (sözde)özürlü yeğen vardır. )
BU ***********LIK HİKAYESİNİN DEVAMI VE DAHA FAZLASI İÇİN... BUYRUN
Son dönemde artan **************lık olayları ile artık evde, yolda, okulda, arkadas ortamında, internette, telefonda iken tehlike altındayız.
Kendi başıma gelen birkac **************lık türü ve **************lıklar hakkındaki genel konuları yazdıgım ve henüz yeni olan bu sayfayı okumaya ve yorum yapmaya bekliyorum. Iyi ya da kotu yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Maksadımın biraz olsun insanları bilgilendirmek ve bu olayları durduramasa da birkacına mani olabilmek adına açtığım bu sayfa ile ilgili desteklerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
BUYRUN