-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Film izlemeyi seven arkadaşlar sitemize bakmadan geçmemeli. reklamlarla sizi boğan diğer film sitelerinin aksine az reklam çok hizmet politikasını benimsemiştir. Marka olma yolunda ilerleyen ve sürekli en güncel filmleri takip edip sitede yayınlayan bir ekimiz var. Diğer siteler aksine sizlerden gelen mesajlar cevapsız bırakmayız.
Site adresi:
http://www.webtefilmizle.net/Facebook Fan:
https://www.facebook.com/pages/Webte-Film-%C4%B0zle/279033932215886Ek Olarak: Konu Güncel +++++
Hitlime Film izle - En Son Çıkan Filmleri Full HD 1080p izle
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Administrator
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bence temayı değiştirin hocam.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Quiet
Life or Death
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam menüyü biraz daha efektik yapabilirsin ayrıca tema üzerinde biraz oynarsan çok hoş bir tema bana göre. Film isimlerinin yazı tipini de değiştir hocam. Filmin üzerine geldiğimiz zaman IMDB puanı vs. kısa bilgiler görünürse güzel olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Denemegen.blogspot.com.tr - "Korkacak bir şey yok, sadece deniyoruz."
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tema malesef değiştiremiyorum. Google tema değişikliğini sevmez çünkü başka önerileriniz varsa tabiki üstünde durabilirim
Ek Olarak:
Quiet adlı üyeden alıntı
Hocam menüyü biraz daha efektik yapabilirsin ayrıca tema üzerinde biraz oynarsan çok hoş bir tema bana göre. Film isimlerinin yazı tipini de değiştir hocam. Filmin üzerine geldiğimiz zaman IMDB puanı vs. kısa bilgiler görünürse güzel olur.
hocam imdb kodlarını yazacak kadar html bilgim yok blogger üzerinde bayağı zor bir iş onun yerine başlığa yazmayı deneyeceğim imdb puanını
Ek Olarak: Güncel Tanıtım :)
Hitlime Film izle - En Son Çıkan Filmleri Full HD 1080p izle