Film sitesi için seedbox (veri saklama) sunucu diğer adıyla seedbox almayı düşünüyoruz. Sizce nasıl olur veri silinirmi Film Sitesi http://www.hdizleyelim.net/

Saglam kaynak arıyoruz kendi playerimizde olsun herşey elimizin altında olmasını istiyoruz seedbox yani ftp olarak aldgımız sunucuyu playere entegre ettigimiz zaman patlayan linklerin hepsi player ekranından bildirim geliyor sizce almalımıyız yoksa nasıl yapalım saglam olur ftp üzerine film yüklicez videonn linkini bizden başkası erişemicek playerde link koruma aktif videonun kaynagına kimse ulaşamıyor sizce ne yapmalıyız sizlerden bilgi ve mesaj bekliyorum ilginiz için teşekkür ederim eger bu konu yanlış yerdeyse özür dilerim. herkese iyi çalışmalar dilerim. Alıcagımız paketin özellikleri :

INTEL® XEON® E3-1220
2×4 TB HDD
32 GB Ram
1000 Mgbit Hat
Limitsiz Trafik

film sitesi için hitimiz 3k ile 3.5 k arasında şuanda stemizde düzenleme aşamasında sitenin herşeyi kopya değildir kendimiz oturup 3 kişi ile birlikte oturup ne yapabiliriz diye düşündük ve böyle site ordaya çıktı bi yazılım geliştirme uzmanı bi Grafiker resim tasarım uzmanı ve site düzenleme ayarları için biz sizlerden kötü yada iyi yorumlarınızı bekliyoruz saygılarımızla.