Dijital ortam saldırılarının, casus yazılımların, virüs saldırılarının ve daha birçok tehdidin günden güne yenilenerek artış göstermesiyle farklı çözümler oluşmaya başladı. Bu alanda yenilikçi bir akıma öncülük edecek olan Sibel Özel Harekat sitesi oluşan bu tehditler ile baş edebilmek için özel bir çaba sarf etmektedirler. Web, sunucu, veri tabanı ve mailler için firmalara ciddi sıkıntı yaratmaya başlayan siber saldırılan için siber güvenlik sistemini oturtmaya çalışmaktadırlar.







SÖH Nedir?



Siber Özel Harekat kısaca SÖH, siber güvenlik sağlayıcılığı hizmeti sunmaktadır. Bu hizmeti yazılım dilleri arasında bulunan c++ programlama dilini kullanarak ve geliştirerek sağlamaktadır. İşletmelerin kullanmakta olduğu web sayfası ve server ağını güvenlik çemberi altına alarak dış tehditlere karşı bir kalkan görevini üstlenecek güvenlik çalışmalarını başarı ile yürütmektedirler.



Çalışma Şekilleri



Web, server ve bilgisayar güvenliğini unity oyun motorları ve diğer turenglere karşı koruma amaçlı geliştirilen yazılım programları ile sağlamaktadırlar. Tüm çalışmalarını yazılım, programlama ve güvenlik hizmetleri şeklinde yerine getirirken dijital paylaşım platformlarında da aynı hizmeti sağlamayı önermektedirler. Bu platformlar arasında Instagram, Facebook gibi saldırılara açık sosyal paylaşım siteleri de yer almaktadır.



Neden Güvenlik?



Dijital ortamda bilgisayar güvenlik duvarını ve virüs koruma programlarını geçmeyi başaran birçok zararlı yazılım bulunmaktadır. Özellikle oyun motorlarında oluşan,cryengine gibi, bu zafiyeti kullanarak işlemci bilgisayara geçiş yapan tehditleri ortadan kaldırmanın ancak bir siber güvenlik ağı ile olabileceğini gözler önüne sermektedirler.



Sisteme üye olup üyeliğinizi aktifleştirdikten sonra forum sayfasında birbirinden benzersiz siber güvenlik ile ilgili bilgiye ulaşabilirsiniz. Web, veri tabanı ve sunucu güvenliğini nasıl daha üst seviyelere çıkarabileceğinizi ya da sıfırdan nasıl kurmanız gerektiğini a dan z ye kullanıcılarına aktaran donanımlı bir site olarak rakipleri arasında farklı bir yol haritası çizerek başarılarını sergilemektedirler.





Sende Ülkene Destek Olmak İstiyorsan Katıl ve Yararlı Konular Açmaya Başlamalısın ve bu sayede ülkedeki genç yeteneklerde çoğolasın Siber Özel Harekat FORUM