Hakkında





Buraya binlerce kelime yazabilirim, binlerce dokunaklı kelime. Hepsi tüm yaşanmışlıkları anlatan bir sürü şey. Onlar benim gerçek hayat hikayemi yansıtırken senin sadece saçma gördüğün cümlelerden ibaret olursa eğer, beni de tüm hayatımı da yok saymış olursun. Oysa kolay değil yaşamak. Hele ki karanlığın içinde, dibe batarak yaşamak hiç değil. Yok saydığın hayat tüm umutlarını en küçük şeylere bağlamış belki de gözlerinin içine bakmaya çalışıyor. Peki sen o kadar cesaretli misin?

Düşüncelerimi dinlemeye, okumaya hatta görmeye hazır olmak için ön yargılarını bir köşeye bırakmalısın. Ben kendimi arayışların içinde kaybolmuş yolumda belki can çekişmekteyim. Elimden tutmak veya tutmamak sana kalmış. Ben git gellerin arasında boğazımda düğümlü şarkıları söyleyememekteyim. Bana eşlik edip etmemek sana kalmış.

Yani diyeceğim o ki gerçekten anlattığım ne varsa hepsi saçma geldi insanlara. Hepsi büyük birer saçmalıktı. Oysa ki ben yaşanmışlıkları, içimdekileri döktüm denizlere, bulutlara. Tek cevabı ise yağmurlarla aldım. Hafif aydınlık tarafım geceyi laciverte boyarken seni de bunu izlemeye davet ediyorum.

Gerçekleri, gerçek düşüncelerimi, can çekişlerimi ve belki de yeniden ben oluşlarımı.




Bulut Adam'dan Merhaba



Anasayfa



Tüm dostları beklerim. Eksiklikleri yavaş yavaş tamamlıyorum.