lostyazilim
tr.link

İlk Blogum 0kod

3 Mesajlar 815 Okunma
acebozum
tr.link

Anka Anka WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web Geliştirme Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar, sizlere yeni blogumu tanıtmak istiyorum ilk blogum sayılır kendime ait olarak. Blogumda şunu hedefliyorum: insanların arayıpta düzgün olarak ulaşamadıkları makaleleri yazmak istiyorum. Bu konuda google araçlarını kullanmakta biraz sıkıntı yaşıyorum yeni sayılırım kelime analizleri bulmada.. Bunların dışında sitemi iyice optimize ettim ve son 1 aydır 15-20 arasında tamamen özgün makale yazdım sonuç: günde 200 tekil hite varmak üzereyim. Henüz sosyal medyayı kullanmış değilim ve gerekli eklentilerele paylaşımları bağlayacağım. Yakında kullandığım ve optimize ettiğim temayı da paylaşmayı düşünüyorum. Pek çok kişinin işine yaracaktır performans oranı çok yüksek. Sitem hakkında öneri ve görüşlerinizi öğrenebilirsem daha çok gelişeceğinden emini lütfen yorumlarınızı paylaşın. Teşekkürler.

www.0kod.com - Programlama Blogu

Google Page Score: 97

GTMetrix: 99/96

PingdomTools: 95

wmaraci
webimgo

ErhanCelikk ErhanCelikk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Hosting Görevlisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 818
  • Beğeniler 141 / 178
  • Ticaret 3, (%100)
Hemen çıkma oranı neredeyse %100 onun en fazla %45 falan olması gerekiyor ama site güzel hayırlı olsun.

Anka Anka WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web Geliştirme Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

MMO Biti adlı üyeden alıntı

Hemen çıkma oranı neredeyse %100 onun en fazla %45 falan olması gerekiyor ama site güzel hayırlı olsun.

ilk kez blog yazdığım insanları blogumda tutacak veya doğru içeriği doğru keyword ile nasıl tam erişebilirim yeni yeni kavrıyorum zaten şuan %50 civarında

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al