Ticaret dünyasının bel kemiğini oluşturan muhasebe, finansman, üretim yönetimi,
pazarlama ve tabii ki yönetim ve organizasyon gibi alanlara özel geniş içerikli konularıyla, sektörde faaliyet göstermek isteyenlerin yoluna ışık tutmaya çalıyorum. İşletme ve ticaret temelinin en başarılı şekilde oluşturularak, hedeflere çok daha emin adımlar ile yürümek isteyenler için sektörel deneyimin avantajlarından yararlanabilme fırsatı sunma amacı taşımaktayım. Pazarlama bilim uzmanı, hali hazırda doktora yaparken ve alanında uzun yıllara dayanan deneyimin getirdiği bilgi birikimiyle bu alanda yol gösterici arayanlar için
Sezgin Koyun tamamen profesyonel düzeyde bilgi, deneyim ve tavsiye aktarımlarında bulunmaya çalışmaktayım.
Günümüze yön veren sosyal medya, internet gibi alanlarda evrimleşen pazarlama konusunda değişen çağ şartlarına göre nasıl hareket edilmesi gerektiğinden, sektöre ilişkin en yeni gelişmelere dair güncel bilgileri tek bir platformdan kolayca en doğru şekilde bulabilmeye yardımcı oluyorum. Ticaret ve işletme dünyasının değişim hızına uyum sağlamak ve hedeflerde her zaman başarıya ulaşmak isteyenler için altın değerinde önemli bilgi ve haberlere kolay şekilde ulaşmak isteyenler için eşsiz bir platform sunmaya çalışıyorum.
Ayrıca akademisyenler ve öğreciler için ise güvebilir bir blog oluşturuyorum.
Website:
https://www.sezginkoyun.com