Son zamanlarda artan kişisel blog sitelerinden hepinizin haberi vardır. Kadir Blog da bunlardan birisi. Amacı webmaster, teknoloji haberleri, Sinema, Kültür Sanat gibi konulardaki fikirlerini kullanıcılarına sunmak olan kişisel blog, gerçek anlamda kullanıcılara bilgi deneyimi sunmayı hedefliyor. Kadir Blog içerisinde neler var öğrenmek için devamını okumanız gerek.

KadirBlog.com
kişisel bloglar arasındaki farkını uzun süre blog yazarlığı yapan Abdulkadir Turan'dan alıyor. Diğer web siteleri arasında olan Android Makale, Root Rehberi gibi web siteler kısa zamanda başarıya ulaşmış, kullanıcı nezdinde yüksek bir web site olmayı başarmış sitelerdir. Bu web sitelerin başarıları zaten Google gözünde aşikar...

Peki Kadir Blog'un ismi neden Kadir Blog?

Web site yöneticisi olan Abdulkadir'in Kadir isminden gelmektedir.

Kadir Blog içerisinde neler barındıracak?

Kadir Blog içerisinde özellikle teknoloji dünyasından haberler, kültür sanat ile ilgili paylaşımlar, webmaster dünyasına ait bilgiler ücretsiz olarak paylaşılacak.

Kadir Blog'da misafir yazar olmak istiyorum, ne yapmalıyım?

Bunun için yapmanız gereken, iletişim sayfasından bana ulaşıp, örnek bir yazı aktarmanız, sonrasında bizden olumlu-olumsuz bir dönüş beklemenizdir.

Kadir Blog Vizyon-Misyonu nedir?

Kadir Blog ilerde az önce belirtilen kategorilerde hatırı sayılır başarılar elde edip, web site kullanıcılara bilgiyi en doğru şekilde paylaşıp, kullanıcılara bilgilere anında erişmesini sağlamaktır.

Kadir Blog'a Neden Girmeliyim?

Çünkü Kadir Blog size bilgiyi herhangi bir karşılık beklemeden sunar. Bu bilgilerden yararlanmanız birincil amacı Kadir Blog'un işidir.

Kadir Blog'da Eklenmesini İstediğim İçerikler Var, Eklenmesini nasıl sağlarım?

Bunun yolu iletişim kısmından veya facebok, twitter, instagram hesabımızdan geçiyor. Kadir Blog kullanıcılar için oluşturulmuştur, paylaşılacak yazılar kullanıcıların hedef ve isteklerine göre paylaşılacaktır.

Kadir Blog Hakkında Sormak İstediğim Başka Şeyler var, Ne yapmalıyım?

Kadir Blog hakkında sormak istediğiniz her şey iletişim sayfasında saklı. Eğer sponsor olmak isterseniz, site hakkında önerileriniz varsa, bize iletmek istediğiniz bir mesaj varsa iletişim sayfasından veya sosyal medya hesaplarımızdan bize ulaşın. Unutmayın, ücretsiz olarak paylaşılan her bilgi, bilgi etkileşimini sağlar. Bizim birincil amacımız bir beklenti elde etmek değil, değerli kullanıcılara yararlı olabilmek.