Uzun zamandır gerek forumların yönetimi, gerek portfolyo siteleri, gerekse haber siteleri gibi projelerde bulundum.
Fakat bunların hepsinin haricinde asıl istediğim keyfime göre yazabileceğim, ilgilendiğim konular hakkında insanlarla birşeyler paylaşabileceğim, benimle benzer ilgi alanlarına sahip insanlar için belirli bir bilgi kaynağı oluşturması için eli yüzü düzgün bir kişisel blog kurma amacım vardı.
Uzun zaman sonra en sonunda kendim için vakit ayırıp kişisel blog sitemi açabildim.
Büyük keyifle günlük olarak (tabii arada aksayabiliyor, çalışan biri için doğaldır) yazmaya başladım.
İçerik olarak neler mi var? Çizgi roman tanıtımlarından, fotoğraf hobimle ilgili paylaşımlara; "Bir sarı dolmuşun anatomisi ve hayat kurtaran taktikler" gibi büyük bir önemi olan konulardan, takipçisi olduğum dizilerin bölüm bölüm incelemelerine; oynadığım oyunlardan ilginç enstantanelerden, edindiğim teknolojik cihazların incelemelerine kadar daha bir çok konuda yazıyorum zaman yarattıkça.
Sitenin isminden ne kadar ciddi yazılar olduğunu tahmin edebilirsiniz, ona göre içeriği ele almanızı tavsiye ederim efenim.
Blog sayfama buradan ulaşabilirsiniz: Silent Hill Valisi