Uzun bir süre internet aleminden uzak kaldım. Ve dönüşümü de epeydir hayalini kurduğum kişisel bloğumu açarak yaptım. Kişisel blog denince akla blogculuk piyasasındaki adı kişisel ama içeriği teknoloji bloğu olan, hüsranla sonuçlanan bloglar geliyor elbette. Ben bu yola düşmemek için elimden geleni yapacağım.
Blogculuğa Merhaba Dünya yazısını Selamün Aleyküm Dünya! şeklinde değiştirerek başlıyorum. Çünkü bana samimi gelmiyor. Tema olarak sadeliği ve şıklığından dolayı Okan Sağlam'ın OSade temasını seçtim. Henüz bir logom yok, bu büyük bir eksiklik. Sitemin üstü bomboş kaldı. En kısa zamanda logomu da ekliyeceğim.
Neyse.. Bloğumda yer vermek istediklerimi sizlerle paylaşayım. Öncelikli amacım tabiki okuduğum bölümden dolayı öğrendiklerimi, yazacağım programları paylaşmak. Okuduğum kitaplar hakkında kendi yorumlarımı yazmayı düşünüyorum. Bunun yanında izlediğim filmler de olabilir. Gündeme dair yorumlarım da olacak. Aynı zamanda ingilizce hazırlık okuyorum ve ingilizcemi de geliştirmek istiyorum. Yer yer ingilizce yazılar da yazmaya çalışacağım. İngilizcesi iyi olan forumdaşlarımı boş zamanlarında yazılarımdaki hataları düzeltmek için bloğuma davet ediyorum (:
Tüm wmaracı ailesini kişisel bloğum TurkMustafa.Com'a bekliyorum, görüşmek üzere (: