domaino
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Domain güzel. Tasarım güzel. İçerik güzel. Bu yolda devam et.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ellerinize sağlık, siteyi çok beğendim, şöyle bir öneride bulunmak istiyorum yanlış anlamayın, birden çok kategori açmak yerine en ilgili olduğunuz kategori en bilgili olduklarınız ile doğru bilgiler aktarın, bilmediğiniz alanlarla ilgili konularda makale üretmek zor olur ve bilmediğiniz için alıntı makaleler ile bilmeden ve istemeden yanlış bilgiler aktarabilirsiniz, önce kendi bildiğiniz alanlarda içerik üretip diğer alanlara ilgi duyduğunuzda yeni yeni kategoriler açın en baştan kapsamlı girmeyin derim, ben front end developerim mesela siteye baktım HTML&CSS tarafı yok ve bu hoşuma gitti, belli konulara yoğunlaşıp hizmet vermek daha iyidir diye düşünüyorum, başarılar dilerim umarım güzel yerlerde hak ettiği şekilde görürüz iyi çalışmalar :)
FTHY
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ellerinize sağlık, siteyi çok beğendim, şöyle bir öneride bulunmak istiyorum yanlış anlamayın, birden çok kategori açmak yerine en ilgili olduğunuz kategori en bilgili olduklarınız ile doğru bilgiler aktarın, bilmediğiniz alanlarla ilgili konularda makale üretmek zor olur ve bilmediğiniz için alıntı makaleler ile bilmeden ve istemeden yanlış bilgiler aktarabilirsiniz, önce kendi bildiğiniz alanlarda içerik üretip diğer alanlara ilgi duyduğunuzda yeni yeni kategoriler açın en baştan kapsamlı girmeyin derim, ben front end developerim mesela siteye baktım HTML&CSS tarafı yok ve bu hoşuma gitti, belli konulara yoğunlaşıp hizmet vermek daha iyidir diye düşünüyorum, başarılar dilerim umarım güzel yerlerde hak ettiği şekilde görürüz iyi çalışmalar
Mantıklı Düşünceleriniz için teşekkürler. Boş olan kategorileri kaldırmak en doğrusu olacak. En azından o alanlarda içerik üretecek arkadaşlarla birlikte çalışana kadar. İyi olduğum konuda özgün içeriklerle devam etmek dediğiniz gibi en mantıklısı.
kodblogum.com
Cyprus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-