herkese selam, aranıza yeni katıldım. daha yeni bir blog kurdum adı kötü filmler. sinemayla ilgili olduğum ve film,dizi izlemeyi sevdiğim için böyle bir blog kurmak aklımda vardı. fakat bu tür bir çok site ve blog olduğunu düşününce aradan sıyrılmak tanınmak zor olacağına karar verdim. şöyle bir fikir geldi aklıma: bir blog sadece izleyenlerin begenmediği filmleri yazıp tanıttığı, paylaştığı, yorumldığı bir site. fakat bu fikrin tutacağına emin olamadığım için para verip host ve alan adı almadım henüz. bu sebeptendir ki siz bilenlere danışmak istedim.
bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim:
1. blog fikrim hakkında ne düşünüyorsunuz?
2. şu an free webhost ve cocc uzantısını kullanıyorum, freewebhos çünkü blogger değil wordpress tabanlı kurup yazmak istedim. bence wp kesinlikle daha iyidir. sizin fikriniz freede mi kalayım yoksa ücretli host ve alan adı almalı mıyım?
3. blogta film yazıları yanısıra, sinema haberleri, fragmanlar vs. de olacak tabii ki bunlar sadece kötü filmlerle ilgili değil, tüm filmlerle ilgili.. bloga girip tema, kategori, yerleşim vs. hakkında tecrübeli arkadaşlar fikir sunarsa sevinirim..
şimdilik bu kadar, aklıma geldikçe sorarım.
şimdiden herkese teşekkür.
kötüfilmler bu adresi iptal ettim.