lostyazilim
tr.link

Kurabiye Satış Sitesi

5 Mesajlar 987 Okunma
lstbozum
tr.link

Melekk Melekk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / K
  • Meslek Ev Hanımı
  • Konum Kars
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 3 / 0
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba, Ben Melek. Ev hanımıyım. Evde hayal gücüm ile elimin lezzetini buluşturarak ortaya çıkardığım
kurabiyelerim çevrem tarafından çok beğenildi. Bunun üzerine bende butik kurabiyecilikte daha çok ön plana
çıkan görünüşün yanı sıra, lezzetinde önemli olduğunu düşünerek, farklı denemelerde bulundum. Yaptığım
denemeler sonucunda Akdeniz’in doğal baharatları sayesinde dayanıklı ve sıra dışı lezzete sahip bir kurabiye
elde ettim. Sonuç olarak ortaya çıkan bu lezzetin gizli kalmaması yönünde çevrem tarafından gelen yorumlar
sonucunda, bu lezzeti sizlerle paylaşmaya karar verdim. Bu sitenin yayınlanması ile sizlerde artık bu lezzete,
kendi hayal gücünüzün tasarladığı şekilde sahip olarak, tatma şansını elde ettiniz. Umarım beğenirsiniz…

Site hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler isterseniz sipariş bölümünden siparişte verebilirsiniz.
www.akdenizbutikkurabiye.com
Facebook Sayfamız : facebook.com/akdenizbutikkurabiye

wmaraci
reklam

Sedat Sedat Güzel Hayat Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bİlgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 138 / 110
  • Ticaret 9, (%100)
butik kurabiye bu aralar gerçekten çok satılan bir ürün haline geldi bu becerinizi ailenize katkı olarak kullanmak iyi bir şey inş. umduğunuz gibi olur başarılar dilerim

• Üyelik 06.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / K
  • Meslek Ev Hanımı
  • Konum Kars
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 3 / 0
  • Ticaret 1, (%100)
teşekkür ederim umarım :)

teknoimage teknoimage Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 231
  • Beğeniler 7 / 51
  • Ticaret 8, (%50)
Umarım Başarılı Olursunuz özelikle kadınların ekonomik özgürlüklerini kazandığını görmek bizi sevinidiriyor

Size Tavsiyem Kosgep kadın girişimci programına başvurun bu sayede teşviklerden yararlanırsınız özelikle kadın girişimcilere hibe oranları daha yüksej birde gsm operatörlerini kadın girişimci destek programları var :)
Kadınların Ne kadar ekonomik olarak özgür yapabilirsek çocuklarını da o kadar iyi yetiştirebilirler bence

kolay gelsin

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / K
  • Meslek Ev Hanımı
  • Konum Kars
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 3 / 0
  • Ticaret 1, (%100)
teşekkür ederim kosgep hakkında ise o kadar büyük çaplı değilde evden çalışmak ilk başlangıç için iyi ilerleyen zamanlarda hiç kosgep ile uğraşmadan inş. kendim böyle bi proje uyguluyabilrim

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al