Merhaba WM Aracı üyeleri!
Benim adım Burak. Sizlere arkadaşım Giray ile başlattığımız blogumuzdan bahsetmek istiyorum.
06/06/2012 tarihinde paylaşımlara başlamış olduğumuz OrtakGünlük'te, tek bir alana sabitlenmeden, paylaşmaya değer bulduğumuz çeşitli konularda paylaşım yapmayı amaçlıyoruz.
> İSİM VE SLOGAN
Birçok blogun sloganı, A değişken olmak şartıyla, “A’nın Kişisel Blogu“, “A’nın Kişisel Günlüğü“, “A’nın Kişisel Çöplüğü” şeklindedir. Başka tarzlarda da bloglar var; fakat “kişisel” ibaresinin kullanım oranı oldukça fazla. Ben ve Giray bu blogu ortaklaşa kullanacağımızdan dolayı “OrtakGünlük” adını seçtik. OrtakGünlük, iki kişiye ait olduğu için de kişisellikten çıkıp “Kitlesel Bir Blog” halini aldı.
> PAYLAŞIM KONULARI
Yukarıda da söylediğim gibi tek bir alana sabitlenmeyeceğiz. Paylaşımlarımız için 10 temel kategori belirledik. Bu kategoriler: Bilgi, Bilgisayar Programı, Bir Çift Lafım Var!, Karikatür, Ne Okumalı?, Oyun, Resim/Fotoğraf, Televizyon, Video, Web Site Tanıtım.
> TEMA
Cem DEMİR'in hazırlamış olduğu Bilge v2 temasının üzerinde oynayarak şu an kullanımda olan temayı oluşturdum.
Bizim hakkımızda daha ayrıntılı bilgiyi blogumuzdaki "HAKKIMIZDA" sayfasında bulabilirsiniz.
Teşekkürler.
NOT:Gelen yorumlar doğrultusunda 20/06/2012 tarihinde temada bazı değişiklikler yaptım. Öncekine göre daha iyi oldu sanırım. Umarım sizler de beğenirsiniz.