lostyazilim
tr.link

Ramiz TAYFUR | Tasarımhane

3 Mesajlar 709 Okunma
acebozum
tr.link

Ramiz TAYFUR Ramiz TAYFUR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Frontend, Backend Developer, UI Designer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad R** T**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Tasarım alanında hizmet verecek olduğum, tasarım sektörü içerisinde çalışmaları paylaştığım ve yakın zaman da üzerinde çalıştığım ve startını verdiğim tasarım derslerinin bulunacağı güncel bir kişisel blogdur. İsim olarak markalaşma yolunda adımı duyurmak istediğim en azından insanların ücretsiz yararlanabileceği eğitim serilerini hazırladım ve güncel olarak hazırlayacağım bir slogan ile 2 haftadır aktif olarak başladım diyebilirim. Bu kişisel blogdan insanlar hangi tasarım alanlarında faydalanacak ve bilgi sahibi olacak?

-Adobe Series Eğitimler yer alacak
-HTML, HTML5, CSS, CSS3 Eğitim serileri (Adobe series eğitimlerini bitirdiğimde başlayacağım)
-Yurtiçi ve Yurtdışı kaynaklı çeşitli değerli çalışmaları sizlerle buluşturacağım.(PSD, Aİ)
-İpucu bölümümüz olacak ve burada sektör gözetmeksizin her alanda her konuda ufak ipuçları barındıracağım.
-SEO-SEM Konusunda derin bi arşiv için makalelerimi arkaplanda toparlamaya ve güncel olarak derlemeye başladım bile bunlarıda değerli okurlarımla paylaşmayı düşünüyorum.
-Dijital Reklamcılık ve Sosyal Medya konusunda başlangıç seviyesinden, tüm ayrıntılarına kadar okurlarıma aktarmaya çalışacağım.(Pek uzmanlık gerektiren bir alan değil hatta sosyal medya uzmanıyım diyen arkadaşlara gülüp geçiyorum diyebilirim)
-Gerek siyasi, gerekse tasarım alanında birçok konuda eleştri konusu olan herşeyi kaleme alacağım.
-Ve son olarak en değer verdiğim alan diyebilirim. Bir tasarımcı olarak vazgeçemediğim 2 demirbaş eşyam var. Dijital dünyaya değer verdiğim kadar defter ve eskiz kalemimede değer veriyorum onları unutmadım ve çizimlerimi olabildiğince dijitale aktararak siz değerli okurlarıma eskiz defterim adı altında illustrasyon çalışmalarımı sunmaya çalışacağım.

Değerli okurlarım için şimdiden yararlı olmasını umut ediyorum.

http://www.ramiztayfur.com

Saygılarımla,

wmaraci
webimgo

3525 3525 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2967
  • Beğeniler 1073 / 440
  • Ticaret 0, (%0)
Siteniz süper olmuş, başarılar dilerim.

Ramiz TAYFUR Ramiz TAYFUR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Frontend, Backend Developer, UI Designer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad R** T**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

agg1401 adlı üyeden alıntı

Siteniz süper olmuş, başarılar dilerim.

Teşekkürler. Faydalanmanızı umut ediyorum.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al