lostyazilim

Sanal Alemin Dedikoducusu Yeni Bir Şeyler Peşinde!

77 Mesajlar 9.670 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Nurcin Nurcin Sms Onayı Gerekli Kullanıcı
  • Üyelik 04.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 25 / K
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1635
  • Beğeniler 237 / 284
  • Ticaret 3, (%100)
Bomba Etkinlikler Geliyor!

İnternette iki gündür dolaşmamıza rağmen ne güzel bir dedikodu ne de ilgi çekici bir şey bulabildik. Aslında bulduk ancak sürekli dedikodusunu yaptığımız sitelerden biri olduğu için diğer etkinliklerimizde dedikodusunu yapmayı planladık.

Diğer etkinlikleriniz mi? Evet, diğer etkinliklerimiz :) Magozin’i uzun bir aradan sonra açtığımdan dolayı yeni ve farklı fikirler üzerinde Alişan ile beraber düşündük ve ortaya iki tane birbirinden güzel fikirler çıktı.

Resmi dedikoducu Twitter hesabımızı takip ediyorsanız bu etkinlikleri biraz da olsa biliyorsunuzdur. Bu etkinlikler üzerinde birkaç gündür çalışıyoruz. Öncelikle şunu söylemeliyim ki; Bu fikirler, proje haline gelmeye de bilir. İsterseniz siz dedikodu severleri fazla meraklandırmadan kısaca etkinliklerimizi söyleyelim :)

Birinci etkinliğimiz: Ne kadar fazla popüler olunmasa da birçok insan tarafından bilinen internet sitesi olan kişilerle bir site üzerinde dedikodu yapacağız. Nasıl mı olacak? Örneğin, Tayfun Erbilen ile ***.Net forumunun dedikodusunu yapacağız ve Tayfun Erbilen’den *** hakkındaki düşüncelerini alacağız. Bir çeşit röportaj gibi bir şey olacak ancak işin içinde dedikodu vaaar!

İkinci etkinliğimiz ise dedikoduları videolu halde sizlere sunmak! Eveet, yanlış duymadınız. Bundan sonra büyük ihtimalle dedikodular video halinde olabilir. Önceleri sadece bilgisayar ekranından videolar hazırlamayı planladık ancak bir yandan da kendimi ve eğer ekibim olursa ekibimle beraber kamera karşısına geçebileceğimizi düşündük. Dedikodusunu yapacağımız sitenin önce ön izlemeli videosunu gösterecek ardından kamera karşısına biz çıkacağız. Belki tek başıma belki de birkaç arkadaşımla beraber dedikodu yapacağız. Eğlenceli olacağa benziyor :)

Birinci etkinliğimiz kesinlikle aktif olacak ancak ikinci etkinliğimizde bazı aksaklıklar yaşayabiliriz. Dedikodularımızda görüşmek üzere…

Bu bir Magozin.com açıklamasıdır, bu açıklamaya buradan da yorum yapabilirsiniz :p

wmaraci
reklam

BurakToksoy BurakToksoy Bi Şeyler Hakkında Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 56 / 57
  • Ticaret 0, (%0)
Süper olur.

http://biseylerhakkinda.com/

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
Güzel fikir ancak video zordur, uğraşırsınız Nurçin :D + Videoları depolayacağınız yeri seçtiniz mi? (Youtube, Vimeo vs.)

• Üyelik 04.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 25 / K
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1635
  • Beğeniler 237 / 284
  • Ticaret 3, (%100)

Atakan adlı üyeden alıntı

Güzel fikir ancak video zordur, uğraşırsınız Nurçin :D + Videoları depolayacağınız yeri seçtiniz mi? (Youtube, Vimeo vs.)

Ben şu ana kadar hep Vimeo kullandım ancak Youtube daha kullanışlı bir video sitesi olduğu için bu projede Youtube'u kullanmayı planlıyoruz.

Birkaç arkadaşım ile konuştum, kupa (bardak) ve t-shirt basacağız. Dedikoduları yapacağımızda o t-shitleri giyeceğiz. Susadığımız zaman ise magozin.com logolu bardaktan suyumuzu da içeceğiz :)

Şimdilik nerede çekeceğimize karar veremedik, o kadar. Eğer kurduğum ekip iyi giderse sanırsam Şubat ayında açmış olduğum "Halka soruyoruz" adlı projemi de bu ekiple beraber yürütmeyi planlıyorum.

Önceliği magozin'e verdim eğer magozin rayına oturur ise ardından hemen halka soruyoruz projesine başlayacağım. Bu zaman zarfında boşluk bulursam nurcinozer'de de yazı yazmayı unutmayacağım ne de olsa ilk göz ağrım :rolleyes:

Hepinize teşekkür ederim...

wmaraci
wmaraci

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)

DarkGirl adlı üyeden alıntı

Ben şu ana kadar hep Vimeo kullandım ancak Youtube daha kullanışlı bir video sitesi olduğu için bu projede Youtube'u kullanmayı planlıyoruz.

Birkaç arkadaşım ile konuştum, kupa (bardak) ve t-shirt basacağız. Dedikoduları yapacağımızda o t-shitleri giyeceğiz. Susadığımız zaman ise magozin.com logolu bardaktan suyumuzu da içeceğiz :)

Şimdilik nerede çekeceğimize karar veremedik, o kadar. Eğer kurduğum ekip iyi giderse sanırsam Şubat ayında açmış olduğum "Halka soruyoruz" adlı projemi de bu ekiple beraber yürütmeyi planlıyorum.

Önceliği magozin'e verdim eğer magozin rayına oturur ise ardından hemen halka soruyoruz projesine başlayacağım. Bu zaman zarfında boşluk bulursam nurcinozer'de de yazı yazmayı unutmayacağım ne de olsa ilk göz ağrım :rolleyes:

Hepinize teşekkür ederim...

Güzel düşünce(ler) :) Şimdiden başarılar.
Youtube ve Vimeo konusu;
Vimeo her konuda tasarım ve videoların görünebilirliği açısından her zaman bir adım önde geliyor benim için :) Maddiyatınız var ise Vimeo'dan ücretli hesap alın öyle yükleyin derim.

• Üyelik 04.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 25 / K
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1635
  • Beğeniler 237 / 284
  • Ticaret 3, (%100)

Atakan adlı üyeden alıntı

Güzel düşünce(ler) :) Şimdiden başarılar.
Youtube ve Vimeo konusu;
Vimeo her konuda tasarım ve videoların görünebilirliği açısından her zaman bir adım önde geliyor benim için :) Maddiyatınız var ise Vimeo'dan ücretli hesap alın öyle yükleyin derim.

Tekrar teşekkür ederim ^_^

Eğer bardak ve t-shirt'ten sonra maddiyat durumumuz iyi olur ise olabilir.
Atakan

kişi bu mesajı beğendi.

Cry Cry http://www.kolbozuk.net Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 870
  • Beğeniler 58 / 170
  • Ticaret 5, (%100)
Hayırlı olsun.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al