2013 Mayıs ayında kurulan Senininternetin (SNTHD) isimli eğitim sitemiz, ilk olarak senininternetin.net alan adıyla yayın hayatına başlamıştır. Daha sonra yayın hayatına senininternetin.com’la devam etmeye başlamıştır. Şu anda .com, .net ve .org alan adları tamamiyle bize aittir. Site Burak Bayram tarafından kurulmuştur. Alan adının ilk işlev tarihi senininternetin.tr.gg adıyla Bedava Sitemden alınmıştır fakat sınırlı özellikler sebebiyle kendi host ve alan adımıza geçiş yapmış bulunmaktayız. Ayrıca Senininternetin’in kısatlması olarak SNTHD ismini kullanmaktayız. HD nereden geliyor derseniz Youtube kanalımızda kullandığımız isimin bu olması sebebiyle SNT ve HD harflerini kullanarak bu kombinasyonu elde ettik.

Şu anda sitemizde Photoshop Eğitim Seti, WordPress Eğitim Seti, Blogspot Eğitim Seti, Html&Css Eğitim Seti, Basit Photoshop Eğitim Seti gibi dersler verilmektedir. Şu anda Youtube kanalımızda 250 küsürat ders yer almaktadır. Burada bahsetmediğimiz derslerde kanalımızda mevcuttur. Şu anda Photoshop Eğitim Seti kısmında Youtube Türkiye’de en çok izlenen derslere sahibiz. Bunun dışında yenilenen logomuz ile sıfırdan bir başlangıç yapmaktayız. Sizde bizlere katılarak yeni bilgiler edinebilirsiniz. Ayrıca aklınızda bulunan soruları bize yorum bölümlerimizden veyahut iletişim kısmından bize bildirebilirsiniz. Senininternetin kısaca “SNTHD” . Sanal alemi tanımlıyoruz. ;)