Merhaba herkese...
4.5-5 yıl boyunca Türkçe bir blog sahibiydim. Ocak ayında kapatmak durumunda kaldım. Her nedense gösterime kapatmayı akıl edemedim ve komple sildim. Genel bir blogdu ve Bumerang ile PopMyAds aracılığıyla ve link/tanıtım yazısı satışıyla gelir sağlayabiliyordum.

Şimdi Adsense ile kazanç sağlama ümidiyle bir blog açtım. Tabi Adsense konusunda çok fazla umudum yok. Şimdilik iki reklam modelini kullanacağım. Gittiği yere kadar gider, ama Nisan sonu, Haziran ve önümüzdeki yıl Eylül sonrası yoğun olacağımdan nasıl ilgileneceğimi tam bilemiyorum.

Blog bu: aroundturkeyandmore.blogspot.com
Bugün açtım ve iki özgün içerik koydum. Kısmet olursa, fırsat buldukça her gün bir ya da iki içerik eklemeyi düşünüyorum. Kendim yazıyorum, özgünlükten yana sıkıntı olmayacak.

Sosyal medyada çevremle paylaşmayı düşünmüyorum; ancak ileride WmAracı vasıtasıyla birkaç çekiliş yapabilirim. Artı SEO çalışması ya da Adwords olabilir.

Şimdilik Google Webmasters girip anasayfayı ve iki içeriği Google Gibi Getir deyip dizine ekledim.

Önerilerinizi bekleyeceğim...

Not: Blog İngilizce olarak Türkiye'ye gelmeyi düşünenler için bir fikir haritası görevinde olacak. Yani "Türkiye'ye gitsem mi acaba?" veya "Türkiye'den nereye, nasıl giderim?" tarzı soruları olanlara yönelik hazırlamayı düşünüyorum.

İyi forumlar...