febah99 öncelikle forum siteniz hayırlı olsun. Benim için önemli olanı her zaman bu tip sitem nasıl olmuş , makalem nasıl güzel mi veya sitem için öneri istiyorum gibi açılan konularda dile getiriyorum.Benim için asıl önemli olan içeriktir yani yazdığınız makale. Görsele önem veriyorum tabiki ama görsel , tema halledilebilir aynı temayı 10 sitede görseniz de içeriği bu 10 sitede görmeniz mümkün değil olsa da hedefine amacına aykırıdır nacizhane görüşümdür.
Sitenizde üst menüde Türk *******, Turkcell , Vodafone var ( navbar )
Bunların hepsi operatör sınıfına giriyor kategori de diyebiliriz Mesela tek bir kategori açılıp daha güzel durmaları için bunlara ekleme yapılabilir.
Operatör de olabilir
Operatörler -> Türk *******
-> Turkcell
-> Vodafone
Bir diğeri haberi veya makaleyi görsel ile kanıtlarsınız özellikle ana slider aman hocam dikkat !!
Tekrarlanan resimlerden kaçının sanki bir birinin kopyası gibi duruyor artı mümkün mertebe tekrar müşteri hizmetleri diyip de sitenin ismini koymayın zaten sizin sitenizdeyim :)
Eğer mümkünse bazı yerlerde site halen ingilizce (Readmore , Leave Comment).
Şimdi fark ettim butonlarda Readmore iken hemen üstünde Devamı yazıyor.
Benim en çok dikkat ettiğim konu ise sitelerdeki footer alanı ( sayfanın en aşağısı ) bu alan şahsen benim için hayati önem taşıyor. temanızın ayarında en aşağısı için bir ayar var ise foto galeri , iletişim , Sitenin amacı veya admin de makalelere destek oluyor sizi anlatan küçük bir biyografi yazısı hani sol tarafa küçük bir foto hemen yanına sizi anlatan kısa yazı gibi.
bunlar benim için önemli umarım size faydalı olmuşumdur teşekkürler.