-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Arkadaşlar blogumu açalı 6 ay felan oldu epeyce tema değiştirdim konularda karar kılmaya çalıştım. Çok içerikler girdim çoklarını konsept değiştiriyorum diye sildim. Bir dönem ilgilenmedim. Acemilik dönemimi atlatmaya çalıştım. Şimdilerde ise günlük ortalama 150 organik hit + sosyal medyadan keyfimce çektiğim hit ile devam etmekteyim ve bu şekilde de devam edeceğim gibi görünüyor. Sizlerden ise son durumum hakkında fikirlerinizi istiyorum. Yapacağınız öneriler ile blogumu bir adım ileriye götürmeye çalışacağım. Yeni arkadaşlar şu anki durumunu eski arkadaşlar ise eskiden yeniye doğru gelişimimi ve hatalarımı doğrularımı ortaya dökerlerse sevinirim.
Site adresi
www.kerimpotuk.com.tr Şimdiden yorum bırakan herkese teşekkür ediyorum. İyi forumlar
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
pardon=) imzamdaki siteye mesajı editliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sitenize Kavanoz tema tam uyumlu olmuş. Logonuzu değiştirirdiniz mi tadından yenmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Teşekkürler logoyu bir site üzerinden yapmıştım bende değiştirmek istiyorum ama aklıma marjinal bir logo fikri gelmiyor. Kafamda şimşeklerin çakmasını bekliyorum =)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Fena olmamış. Ama bir teknoloji sitesi, içerik yoğunluğundan dolayı biraz daha düzenli olması gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Sinan adlı üyeden alıntı
Fena olmamış. Ama bir teknoloji sitesi, içerik yoğunluğundan dolayı biraz daha düzenli olması gerekiyor.
Sinan hocam düzenden kastınızı biraz örneklendirebilirmisiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Sinan adlı üyeden alıntı
Yazı başlıkları ortalı şekilde hiç güzel olmamış. Belirli bir hizası olmadığından göze kötü görünüyor. Ayrıca konulardaki yazılar çok iç içe. Bundan dolayı line-height değerini arttırmanı öneririm daha rahat okunması açısından. Reklamlar gözüme çok battı. Ya bir kaçını iptal etmelisin, yada tasarımı reklamları göze batırmayacak şekilde rahatlatmalısın.
Teşekkürler hocam düzenlemeleri yapıyorum hemen. Peki font için bir öneriniz varmıdır.