lostyazilim

Turkpress Blog Scripti 1.3.7.3

5 Mesajlar 823 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

osmank35 osmank35 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Elektrik-Elektronik
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 23
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

1.) Kolay Kullanış.
2.) Basit Yapısı.
3.) Hızlı Arayüzü.
4.) HTML Editör.
5.) Onlarca Tema Seçeneği.
6.) Gelişmiş Dil Seçeneği.
7.) Sosyal Medyada Paylaşım Özelliği.
8.) İşinize Yarıyacak HTML Kodları ve Yaptıkları İşlevler Panelinizde.
9.) Google Dostu.
10.) SEO Dostu ( SEO Puanı : 82 )
11.) Sitenin Altındaki Buton İle Sitenizin Dünyadaki Durumunu Görüntüleyebilirsiniz.

1.3.6 Sürümümüzde Dil İle İlgili Bazı Bölgeler Ayar Dosyamız Olan config.php Dosyamıza Taşınmıştır. Dil Ayarları ve Geliştirmeleri Artık Config.php Dosyasından Yapılacaktır. 1.3.5 Sürümünde Olan Bazı Hatalar Giderildi.

1.3.6.1 Sürümümüzde Site Sloganı Config.php Dosyasına Alındı ve Bazı Açıklar Kapatıldı.

1.3.6.2 Sürümümüzde Bazı Hatalar Giderildi ve htacces Yüklendi.

1.3.6.3 Sürümümüzde Ufak Güncellemeler Gerçekleşti.

1.3.6.4 Sürümümüzde Yeni Logomuz Entegre Edildi Bazı Hatalar Giderildi ve Düzenlemeler Yapıldı.

1.3.6.5 Sürümümüzde Yorum Ekleme Özelliği Eklendi ve Yeni Logomuz Sistemde Düzeltildi.

1.3.6.6 Sürümünde Argo Kelime Sansürleme Eklendi.

1.3.7 Sürümünde Her Konuda Kendi Konu Başlığı Titlede Otomatik Değişiyor.

1.3.7.1 Sürümünde Ufak Hatalar Giderildi.

1.3.7.2 Sürümünde Ufak Düzenlemeler Yapıldı

Yeni Logomuzun Yapan ve Grafik Konusunda Bizi Destekliyen Yeni Ekibimize ve Konu Başlığında Bize Yardımcı Olan Volkan Konca Arkadaşımıza Teşekkürlerimizi Sunarız.

DEMO 1 : DEMO 2

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

http://osmankalhan.xyz
wmaraci
reklam

meclisiala meclisiala Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Blog
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 759
  • Beğeniler 649 / 185
  • Ticaret 65, (%100)
Çok iddaalı bir slogan olmuş. Yalnız bence ismi farklı olsaydı iyi olurdu daha orijinal olunması açısından. Başarılar dilerim

• Üyelik 20.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 23
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Çok Teşekkürler 1.0 İle Başladık Nereden Baksanız 50. Sürümüdür Bu Abartısız. Bu Son Sürümü 1.3.4 Sürümünün Video İle İncelemesini Yapmışlar Çok Gururlandım ve Çok Hızlı Şekilde Geliştirmeye Başladım. 1 Yıla Yakındır Web İşi İle İlgilenmediğimden Geliştiremedim Üzerine Özellik Ekleyebilecek Arkadaşlar Varsa Değiştirip Dağıtabilirler. Herkeze Teşekkürler

Ek Olarak: Çok Teşekkürler 1.0 İle Başladık Nereden Baksanız 50. Sürümüdür Bu Abartısız. Bu Son Sürümü 1.3.4 Sürümünün Video İle İncelemesini Yapmışlar Çok Gururlandım ve Çok Hızlı Şekilde Geliştirmeye Başladım. 1 Yıla Yakındır Web İşi İle İlgilenmediğimden Geliştiremedim Üzerine Özellik Ekleyebilecek Arkadaşlar Varsa Değiştirip Dağıtabilirler. Herkeze Teşekkürler

Ek Olarak: Çok Teşekkürler 1.0 İle Başladık Nereden Baksanız 50. Sürümüdür Bu Abartısız. Bu Son Sürümü 1.3.4 Sürümünün Video İle İncelemesini Yapmışlar Çok Gururlandım ve Çok Hızlı Şekilde Geliştirmeye Başladım. 1 Yıla Yakındır Web İşi İle İlgilenmediğimden Geliştiremedim Üzerine Özellik Ekleyebilecek Arkadaşlar Varsa Değiştirip Dağıtabilirler. Herkeze Teşekkürler

zebun zebun WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Yazılım ve Otomasyon, Seo
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 173
  • Beğeniler 9 / 41
  • Ticaret 10, (%100)
mobil uyumlumudur, demosu yokmu

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 20.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 23
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Demo Olarak Tema Sitesi Var Ama Tema Kurulu Olarak Var. Mobil Uyumluluk Yok. Kurulumdan Sonra Farklı Bir Tema Geliyor Demolar'daki Temalar Farklı.

Demo1 : turkpresstema.tk
Demo 2 : http://redtie.turkpresstema.tk/

Ek Olarak: Web sitesi olan arkadaşlar sitelerine eklerler'se sevinirim. Dağıtımı yaygınlaşırsa tekrar'dan geliştirilme başlanabilir. Zaten açık kaynak kodlu geliştirilip dagıtılabilinir.

wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al