Site Adı: Web Günlüğü
Site Adresi: http://tinlamazmodunda.blogspot.com
Blog: Blogger ile çalışan bir sisteme sahiptir.
İçerik: Kişisel düşünceler ve teknoloji konularının ağırlıklı olarak işlendiği genel içerikli bir blog.
Kısa ve Uzun Süreli Projeler:
Her yaştan bireyin rahatça, çekinmeden gezip eğleneceği, paylaşım yapacağı ve muhabbet edeceği samimi içten bir ortam oluşturmak. Bunu yaparken asla ahlak sınırlarını aşmamak. Saygı ve sevgiyi daima ön planda tutmak. Uygunsuz ve illegal her türlü içerikten blogum sakinlerini uzak tutmak istiyorum.
Bu sitede yazılar yazıyorum, okurlarım bu yazılarımın altına yorumlar yazıyorlar ve ben bunu çok severek yapıyorum. Blogumda reklam girdileri varsa o girdinin altında ziyaretçilere onun bir reklam olduğu bildirilir. Bu site de kelimenin tam anlamı ile bloggerım, ne reklamcıyım, ne pazarlamacı ne de benzer iş kolu ile alakam yok. Hiçbir siyasi akım ile, herhangi bir kurum ve oluşum ile alakam, ilişkim yoktur tamamen bağımsız bir kişiyim. Herhangi bir kişi,kurum gibi şeylerle bağım olmayıp tamamen Türkiye Cumhuriyet’i yasalarının Özgürce Düşünme hakkına dayanarak yazılarımı yazmaktayım.
Blogumda azami dikkatle Türkçe imla kurallarına dikkat etmeye çalışıp örnek olmak gibi bir misyonu üzerimde taşımaya gayret ediyorum. Bu sitede kullanıcılardan asla ücret ve bedel istenmez, tamamen ücretsizdir.