lostyazilim

Yazdimoldu - Herkes Yazmak İster

6 Mesajlar 900 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

dincerdirlik dincerdirlik WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 238 / 206
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar daha yeni hayata gözlerini açan blog sayfam hakkında görüş ve önerilerinizi ala bilirmiyim, Tüm yorumlarınız benim için altın değerin'de şimdiden teşekkürler.

Blogun açılma sebebi şu arkadaşlar herkesin bir yazmak istediği vardır ne bileyim ben yıllardır yazıp bir köşe'de biriktirdiğim anılarımı hatıralarımı her şeyimi yazarak anlatmaya çalışıyorum yazmak bence en güzel anlatım şeklidir diye düşünüyorum.

Blog : Yazdım Oldu

wmaraci
reklam

meclisiala meclisiala Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Blog
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 759
  • Beğeniler 649 / 185
  • Ticaret 65, (%100)
Domain hoşuma gitti. Ayrıca tasarım da sosyal ağ tadında olmuş. Tasarımda biraz daha düzenleme yaparsan eğer güzel olur.

emrah4334 emrah4334 bilgissayar.com Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek memur
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 51
  • Beğeniler 4 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
domain güzel ancak site tasarımı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, güzel bir tema ile bu site yürür, bence günlük tarzı temalar bu domaine gider.

• Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 238 / 206
  • Ticaret 0, (%0)

meclisiala adlı üyeden alıntı

Domain hoşuma gitti. Ayrıca tasarım da sosyal ağ tadında olmuş. Tasarımda biraz daha düzenleme yaparsan eğer güzel olur.

Hocam çok teşekkür ederim Ne gibi değişiklikler yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz bu konuda.

Ek Olarak:

emrah4334 adlı üyeden alıntı

domain güzel ancak site tasarımı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, güzel bir tema ile bu site yürür, bence günlük tarzı temalar bu domaine gider.

Hocam teşekkürler yorumunuz için, Bir kaç öneriniz var mı tema olarak günlük temalar derken nasıl bir temalar..

wmaraci
wmaraci

meclisiala meclisiala Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Blog
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 759
  • Beğeniler 649 / 185
  • Ticaret 65, (%100)

Didimedya adlı üyeden alıntı

Hocam çok teşekkür ederim Ne gibi değişiklikler yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz bu konuda.

1- logo orada hiç olmamış onu ya yazdım yukarıda oldu aşağıda olsun ya da biraz aşağı kaydırın alttaki boşluk estetiğini bozmuş sitenin.

2- içerik çok karışık duruyor biraz düzenlemen gerekli. h1 başlıkları büyütürsen daha hoş görünür. Başlıklar kayboluyor sitede.

Şimdilik bu kadar :)

• Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 238 / 206
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam tavsiylerin için çok teşekkür ederim, Elimden geldiği kadar yapmaya çalıştım elbette eksiklerimiz oluyor.
Daha seo çalışması yapmam gerekiyor domain biraz yeni. Logo meselesi sipariş verdim logo bugün yarın gelir inşallah H1 olarak konu başlıklarına mı eklemem gerekiyor hocam ana sayfada çıkan konuların yani degil mi?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al