Herkese selamlar arkadaşlar bu işlerle uzun zamandır uğraşmaktayım daha önce 3 4 blog açmışlığım var ama yetersiz bilgiden dolayı düzgün bir kitleye ulaşamamıştım ama artık yeterince bilgimin olduğunu düşünmekteyim ve sizleri yeni bloğuma davet ediyorum bloğumda wordpress, wordpress tema yapımı, html5, css3, javascript ve jquery vb kategoriler altında içerikler üretmeyi planlıyorum içeriklerim genel olarak olarak türkçe kaynağı az olan ve çok istenilen özellikler olacak mesela wordpress tema yapımı ile ilgili bir çok içerik var gibi ama hepsi yetersiz benim gözümde çünkü en alt tabandan işliyorlar ne bi düzgün bileşen yapımından bahsediyorlar ne bi taxonomy sayfalarından bahsediyorlar örnek vermek gerekirse yani benim amacım bu alanlarda türkçe içeriği çoğaltmak okuduğunuz için teşekkür ederim.
blogum: https://www.halilbeycan.com
not: bu arada sormak istediğim bir şey var bloğumda yazdığım makaleleri burada kısa bir açıklama ve altına link bırakarak paylaşmamda sakınca varmıdır yoksa içeriğin tamamını paylaşmam doğrumu olur adminlerden cevap bekliyorum wmaracında yeni sayılırım.