Tipeez linklerini geçtik hocam biz onları değerlendirmiyoruz bile. Tipeez çocuk sosyal medya aparatıysa bizde facebook, twitter kullanıp onların linkini koyuyoruz ama her yazımızın sonuna "Siz twitterı biliyor musunuz? Bilmiyorsanız o halde üye olun!" demiyoruz. Hem de bunu öyle bir Türkçe ile söylüyor ki 4. Sınıfa giden birisinin şapkalı a(â) teriminden bi' haber olması gerekirken maşallah çocuk döktürüyor.
Hayır biraz mantıklı davranın, bu yaşta ki bir çocuk benden daha güzel Türkçe ile blog yazıyor ve her yazısının sonunda "Tipeez'i biliyor musunuz? Bu yeniliklerinden haberiniz var mı?" diyorsa ve
gerçekten reklam için bunu yapmıyorsa bile çok büyük bir viral reklamdır bu.
mizanger adlı üyeden alıntı
reklam olduğunu sanmıyorum.2022 ye kadar alınmış bir domain var sanırım babası veya abisi aldı reşit olana kadar uzatılmış bir domain bence gerçek şahıs diye düşünüyorum.
Domai kaydı godaddy.com çocuğun fevkalade bir Türkçesi varken kendisinin godaddy.com'dan domain alabilmesi için muhtemelen fevkalade bir de İngilizcesi olmalı. Dediğin gibi abisi babası almış olabilir, ancak bu da bu işleri bildiğinin tezini çürütür. Domaini babası aldıysa dns yönlendirmesini de babası yaptı, wordpressi de babası kurdu, çocuk sadece yazıyor o da tipeez ile ilgili reklam kokan şeyler üzerine öyle mi? Yerim öyle çocuğu ben besbelli ki mantıklı düşünülüp alınmış domain ve tipeez'in viral reklamı yapılmaya devam ediyor.
Uzun oldu yazı biraz ama lütfen saf saf inanmayalım bunlara.