-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar blogumda yazacak konu bulamıyorum çünkü hayatta başıma enteresan olaylar gelmiyor tek düze yaşıyorum v.s Sizce kendi blogumu teknoloji blogu yapsam takip edilir miyim veya takip edermisiniz ?
Teknodünya.com | Teknoloji Gezegeni
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Domain ve teknoloji olarak düşündüğümüzde biraz garip olur diye düşünüyorum. Bence bu siteyi kişisel olarak devam ettirmelisin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Peki devam edelim yazmak için önerileriniz var mı peki :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Kişisel blog -bence- sadece başınıza gelenler değildir.Değinmek istediğiniz her türlü (sosyal medyadan gerçeğe) konuyu eleştirebilir,hoşunuza gelen şeyleri paylaşabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ZM
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Size tavsiye teknoloji blogu , haber sitesi ,portal vs vs demeden önce bir düşünün ekibiniz varmı? bu işe ayıcak ciddi paranız varmı?
İnternet demek teknloji demek. internetle çok ilgili olanlar webmasterlar oluyor genelde. dolayısı ile webmaster olan herkes enaz 1 kere aklında teknoloji sitesi açmayı geçirmiştir hatta denemiştir.. zor bir konu yani çok ciddi emek ister.. bence boşver.. çevrendekileri görmeyi dene kişisel olarak devam et.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Peki arkadaşlar önerilerinizi dikkate alarak kişisel blog olarak devam ediyorum.
WeyseL
Bir başka baharda
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evin damı akar; camı kırılır. Dişiniz sancır, mideniz bulanır.Aşık olursunuz; ayrılır nefret ederseniz. Sevdiğiniz dostunuzun doğum günü olur; bir yakınınız vefat eder. Okuduğunuz bir kitap, hadi be bu kadar mı yazılırdı dedirtir; izlediğiniz bir film hayatınıza etki eder. Yolda yürürken para bulursunuz olmadı ilginç bir olaya şahit olursunuz. Bilgisayar kullanırken farklı bir hata alır ya da yeni bir şey öğrenirsiniz; cep telefonunuz olmadık bir anda mantık sınırlarını zorlayan bir hata verir. Kısacası kişisel olarak yazacak bir şey bulamıyorsanız; başka hiç bir sektör de yazacak konunuz yok demektir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Yapabiliyorsan yap arkadaşım, önemli olan senin ne istediğin.Ben forumda yüzlerce isime özel kişisel blog gördüm.Ne kadar kişisel orası tartışılır...Meta ve Title kişisel evet orada doğrular ama içeriğe ne demeli :) Ya android, ya wordpress yada adsense :D
"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]