Nurcin
Sms Onayı Gerekli
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bayan olup popüler blogu olan nadir kişiler var.
Nadir bulunan şeylere ilgili bir toplumuz.
+1
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Evet bayanlarınki çok tutuluyo geçen benım facede bi arkadaş profilinde Darkgirl (nurci)'in blogunu yayınlamış gelecegin web masteri 12 yaşında falan :D o adam bunu söliyosa doğrdur :D konu nereye geldiyse bilmiyom :D
Oğulcan Turhanlar Katılıyorum
mapce
Çalışmak Yorar
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Eğer ki bayanların blogları bayan olduklarından (sadece) kaynaklı daha çok tutuluyor ise takipçisi ve takipçisinin nitelikleri bellidir zaten. Fakat gerçekten nitelikli bir okuyucu bayan - erkek farketmeden kalite arayacağından ve kadınlar erkeklere göre daha iyi yazarlar vs. tipinde anlamsız çıkarsamalar da yapılamayacağından ilk başta bahsettiğim nedenlerle takip edilenin dışındaki takip etme eğilimi kadın - erkek arasında aynıdır aşağı yukarı. Benim bunca yıllık internet hayatımda takip ettiğim en kral blogların zaten genelde birden fazla yazarı var ve genelde erkek bayan karışıklar. Onun dışında ünlü demek yerine kaliteli diyerek niteleyebileceğim tek yazarlı blogların içinde erkek yazarlarla kadın yazarların sahip olduğıu bloglar eşit gibi (benim takip ettiklerim arasında). Fakat erkek yazarların bloglarının daha öne çıktığını söyleyebilirim.
ör: kediler ve kitaplar, ötekisinema, tersninja, endişeliperi (bu blog ünlü değildir fakat inanılmaz içerikler yayımlayan bir bayanın yazıları kesinlikle takip edilmeli)...
Melek
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Konuyu biraz hoplatacağım fakat görünce cevap yazmamakta olmaz dedim :)
Bana sorarsanız erkekler bir site kurarken hiti ve geliri ön planda tutuyor ve ona göre kasmaya başlıyor. Ama bayanların birçoğunun derdi hit değil yazarken keyifli vakit geçirdikleri için blog açıyorlar.. Kendimden örnek verecek olursam eğer şuan son açtığım blog sitesini açarken ne gelir elde etmek için açtım ne de hit için sadece ilgi alanımla ilgili bir konu ile uğraşmaktan keyif aldığım için açtım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ne yani ?? Bana bayan mı diyorsun ? :D Benim blogum populer blog! :D
Coğu paylaşıma en azından 10-15 yorum KESİNLİKLE yapılıyor :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tek sebebi bayanların bu işte fazla aktif olarak bulunmaması. Acaba onlar ne yazıyor merakları basıyor çoğu arkadaşımızı
En önemliside " çene " olayında üstün oldukları için güncel oluyor siteleri :D