baborg
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir kişisel blog reklam almalı mı? Nasıl almalı? soruları... Kimisi daha blog açmadan para kazanmayı düşünür. Henüz 2 ay bile olmadan adsense almaya çalışan kişinin yaptığı doğru mu? Yoksa yazmak için, sevdiği için blog açan kişinin yaptığı mı doğru? Peki reklam alan nasıl almalı? Neler yapmalı?
Güzel sorular derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
ben kişisel blog olmaktan uzaklaşıp zamanla tanıtım sitesi haline dönmüş bloglara çöp gözüyle bakıyorum.
reklamlar göze batmamalı ve suyu çıkarılmamalı.(bana göre)
2 kişi bu mesajı beğendi.
ozergul.net/com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kişisel bir blog benim gözümde reklam almamalı alırsa da tek tük olmalı. Para kazanma amacı varsa eğer zaten kişisel bir blog açılmamalı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Teamtofas.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bir blog bence öncelikle tasarım da göze hitap eden renkler kullanılmalı (geçenler de bir blog sitesine girdim girmez olaydım 2 dakika site de duramazsınız gözünüzü alan renkler kullanılmış ayrıca 3 saniye de bir popup reklamların açılması cabası.) bir kişisel, özgün blog; özgün makaleler, 1 veya 2 tane reklam alması ve göze hitap eden renkler kullanması gerekir. Böyle olan nadir bloglar var ve onları sık sık ziyaret etmeyi seviyorum. umarım anlatabilmişimdir.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
kişisel blogdan para kazanmak kendini pazarlamak tarzı garip bişi olur yahu ek olarak bi site açıp oraya adsense ekle kişisel blogların sade ve bilgi bakımından zengin olması idealdir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sağlık Çalışanı
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Neden reklam almasın bal gibi de alır bende bu reklamlardan rahatsız olmam yeter ki içeriği kaliteli olsun.Neden reklamlardan bu kadar rahatsız oluyoruz anlamıyorum emek veriyor sonuçta para da kazanmalı.
Reklamdan kastım +18,pop-up vs değil bu arada. :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
sosyalme.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Elbette alınmalı ancak çok göze batmamalı, kar ikinci planda olmalı bu tip bir sitede
fztozdemir.com
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Karyotip adlı üyeden alıntı
Neden reklam almasın bal gibi de alır bende bu reklamlardan rahatsız olmam yeter ki içeriği kaliteli olsun.Neden reklamlardan bu kadar rahatsız oluyoruz anlamıyorum emek veriyor sonuçta para da kazanmalı.
Reklamdan kastım +18,pop-up vs değil bu arada. :D
Helal olsun valla bir sen çıkmışsın :p Kişisel blog konusuna insanlar bilip bilmeden yazıyorlar. Arkadaşlar dünyada milyonlarca doları sadece kişisel bloglarından kaldıran birçok yabancı var. Ülkemizde o kadar büyükler olmasa da yine de var. Yani neden kişisel blog diye illa saçımızı kaşımızı anlatmak zorundayız gibi bir algı yaratılıyor anlamış değilim. Şahsen zamanı geldiğinde ben gayet tabii reklam alırım. Kenara bir destekle butonu koyup milletten para beklemek daha kolay olmasa gerek? X bir blog ile başarı elde etseniz ne olur ki? Ben sayısız blog açtım hepsini çok iyi yere getirdim. Sonra para lazım olunca 2.000 lira 3.000 lira anında elimden çıkarttım şimdi sırf satamamak için kendi adıma açtım blogumu bence reklam konusunda çok fazla ön yargıları var insanlarımızın :cool:
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Alınmalı hakkıdır sonuçta ne kadar giriş yapılırsa kazandırdığı için emeğinin karşılığı :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik - Elektronik Tekniker
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
alabilirsin gayet normal fakat abartılı olmasın :)