Blog Konuları #1
Merhabalar, bu yazımızda sizlere “Blog Konuları”ndan bahsedeceğim. Neredeyse günümüzde milyonlarca blog sahipleri var ve bloglarına güncel tutup özgün bir şekilde yazı yayımlamak ister. Bir türlü ne yayınlayacağını bilemez veya kararsız kalır. Bu yazımızda sizlere blogunuz da yazacağınız konulara değineceğiz. Tabii bu blog sitenizin konusuna göre değişiklik göstermektedir.
1. Öğreticiler – Nasıl Yapılır ?
Öğreticiler – Nasıl Yapılır ? Bir konu hakkında bildiklerimizi okuyucularımıza aktarabilir. Bunu yazı, fotoğraf ve video ile aktarma imkanımız vardır. Mesela bu konu ile örnek verecek olursak. Smaç nasıl atılır ? diyebilir ve bu konu hakkında video ve görsel bir şekilde anlatabiliriz. Bu konuda görsel materyaller hazırlarken okuyucu yorumlarını göz öne almaktan kaçınmayın. Okuyucu yorumlarına göre ilerlerseniz sizin için daha iyi olacaktır.
2. Fotoğraflar
Fotoğraflar Bu konu hakkında yazı yazsak olsam ben şöyle yazardım. Bir fotoğraf ya da birden çok fotoğraf koyar ve o fotoğraflar hakkında yorumumu yapar okuyucularında yorumlarını almak isterdim.
3. İpuçlar
İpuçlar Ben siteyi ilk açtığım zamanlarda bu konu hakkında yazım vardı. O yazımda sizlere “Adobe Photoshop Kısayolları ve Bilinmeyen Yönleri“ni değinmiştim. Bu yazıyı yazarken fotoğraf ile anlatıyordum.
4. İnceleme
İnceleme Bu konu hakkında ise şöyle bir açıklama yapayım. Webtekno’ nun ve başka diğer blog sitelerin de yaptığı teknolojik ürünler, oyun vs. gibi ürünleri inceliyordu. İzleyiciler böyle inceleme videolarına büyük ilgi gösteriyorlar.
Bu yazımızın bir sonraki serisinde görüşmek üzere.
NOT : Sitemize yorum yaparsanız sevinirim.
Kaynak: http://www.beratbozkurt.net/blog/blog-konulari-1.html