Size verebileceğim 5 Tavsiye

1)Öncelikle önemli olan blogunuzun ne tür olacağına karar vermek ardından blogunuza ilgi çekici bir başlık koymalısınız. Blogunuz sizin kişisel özelliklerinizi, ruh halinizi yansıtır ve insanlar blogunuzu gezerken sizden bir parça hisseder. Onlara güzel bir şeyler hissettirmek en iyisi.

2)Ne kadar sıklıkla yazacağınıza karar verin. Mesela günde 1 kere yazıyorsanız takipçileriniz ona göre girecektir ama haftada bir yazan biriyseniz ona göre girecektirler. Ne kadar sıklıkla yazarsanız yazın en önemlisi kalite, günde 3 yazı yazacaksanız bile kaliteli ve özgün olsun.

3)Hiç bir blog sıfırdan bir anda tepeye çıkmamıştır. Bana kalırsa blogunuzu kimseye söylemeden birkaç hafta yazın, düzenleyin, değiştirin ve tam olarak oturtun. Bu sırada optimizasyon, reklam başvurularını da halledersiniz. Ardından blogunuzu insanlara söylemeye başlayın. İşte o zaman
insanlar blogunuza girdiği zaman okuyabilecekleri birçok yazınız olacaktır.

4)Kendi reklamınızı yapmaya başlayın. Arkadaşlarınıza sitenizi tanıtın, yazılarınızı okumalarını isteyin, olumlu olumsuz eleştiri alın. Facebook, twitter sosyal ağdan sitenizi tanıtın. Eğer mümkünse ücretli reklam vermeniz faydalı olacaktır.

5)Araştırın, gözünüz açık olsun. Blogunuzun konusu hakkındaki haberlere açık alın. -Ben bir zamanlar her gün 20 yabancı haber sitesine göz gezdirirdim. – Ama en önemlisi blogunuza yazı yazmaktan zevk alın. Para kazanmayı hedefliyecek misiniz bilmiyorum ama işinizden zevk almadığınız süre bu mümkün değil. Yazılarınıza özenin ve asla da okuyucuyu aptal yerine koymayın.


Arkadaşlar videoyu buraya ekleyemedim isterseniz kaynaktan izleyebilirsiniz.
Kaynak: http://bordakal.com/2012/06/blog-nedir-nasil-yazilir/