-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
bu soruların cevabını bende merak edıyorum.
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Kendimden örnek vermek istiyorum. hali hazırda 63 adet makalem sisteme girilmiş bir şekilde duruyor günlük 1 tane olmak şartıyla otomatik olarak yayınlanıyor.Peki 63 tane yazacak fikri nereden buldum ? öncelikle blogum kişisel blog olduğu için aklıma ne gelirse yazabilme özgürlüğüne sahibim ve okuduğum bölüm ile alakalı içerikler sunmaya çalıştığım içinde işim kolaylaşıyor.
1)ben günlük 10 içerik ekliyorsam o 10 içerik yayınlanmıyor arkada zamanlı bir şekilde duruyor.
2)Ben aylık belli bir miktar makaleyi girdikten yapacaklarımı yaptıktan sonra makaleler bitene kadar siteye uğramam yedeğini girişler bittikten 10 dk sonra alırım.Birşey olsa bile eski yedek kurup o güne kadarki tüm makaleleri tekrar yayına sokabilirim.
3)Plagiarism Checker X harici program kullanmıyorum.Özgünleştirme işlemi kesinlikle yapmıyorum zaten özgün
4)içeriklerim minimum 300 maximum 750 olabiliyor resimler vs dahil
5)Öğrenciyim okuyorum işim şuan için yok iş verende yok zaten
6)Reddit,4chan,genel forumlar,google trendleri,kendi düşüncelerim,haberler,yoldan geçerken dayılardan duyduklarım,esnaflar ile sohbet ettiğimde söyledileri akıllarına gelen,ev ahalisi,tüm basın yayındaki haberler,en çok aranan keywordler vs (bloguma uygun bir şekilde süzmezsek olmaz tabi)
Kalkıpda hazır makale satın almıyorum adamın bana sunduğu makalede karşıma çıkan sorunlar ki bunlar çalıştığım çoğu makalecide aynı
*Kelime oyunları ile kelime sınırına ulaşmak
*konu hakkında bilgisi olmadan makale hazırlamak
*araştırma yapmadan bir şeyleri ortaya koyma
*hep aynı cümleler etrafında dolanmak
*seo uyumlu makale yazıyor sanarak verilen konu başlığının tüm makale içerisinde 500 kez tekrarlanması
yukardaki kriterler dışında çalışan bir kaç makaleci arkadaş buldummu bırakmıyorum genelde onlar beni bırakıyor...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam mesela ögrenciyim derste sıkılıyom makale yazıyom eve gelince atıyom bloga bu kadar basit
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam ben yaz tatilinde siteme günde 12 makale girdiğimi bilirim sıfırdan yazarak. Bir teknoloji haber sitem var ve teknoloji fuarlarının olduğu döneme denk geldiğinde 10 makale yazmak hiçte zor olmuyor. Sen bir yandan Samsungun telefonunun haberini yazarken diğer yandan Sony, HTC yeni telefonlar tanıtıyor ve haliyle biri biterken diğeri başlıyor ve bunlara ek olarak diğer üreticilerden ve uygulama geliştiricilerden de haberler gelince konu bulma sıkıntısı ortadan kalkıyor ve haliyle kafadan 10 makale birden hazır oluyor. (tabi bunu yaparken farklı bir işlede uğraşılmıyor :D )
Kişisel Blog - http://ekyildiz.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
V** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hayır aslında 10 makale girmek çok da zor değil aslında. Gerek haber, gerekse uzun makaleler olunca günde 10 makaleyi rahatlıkla yazabilirsiniz. Bu işten ekmek yiyen biri olarak söyleyeceğim bu kadar :)
www.isghazirlik.com
oguz10
www.akvaryumbaliklari.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
google artık cümleleri değiştirmeyi yemiyor :)
www.kastamonugezgini.com | www.ozkaharita.com | Yekta Balık Üretim - Youtube - http://bit.ly/2knWXWR
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
50 tane girdiğimi hatırlıyorum tabiki diziydi.
Boşvaktimde 10 tane giriyorum rakip sitelerden sadece resim vb. oyunu programı vs tanıtmak kendi fikirlerim deneyimlerim.
1 dosya uplarken diğer makaleyi giriyorum genellikle.