lostyazilim
tr.link

Blogger.com aramalarda daha hizli index ve ilk sayfada cikiyormus dogrumu?

5 Mesajlar 1.014 Okunma
acebozum
tr.link

CennetKapisi CennetKapisi Sitenizi App'lestiriyorum Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yaz
  • Konum Avusturya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 877
  • Beğeniler 291 / 162
  • Ticaret 3, (%100)
Merhaba,

Benim blogger'e ilgi cektigim konulardan birtaneside bu...

Alman ve Türk sitelerini arastirdim herkes blogger.com kullananlar wordpressden (diger sitelerden) daha hizli index ve ilk sayfalarda ciktigi söyleniyor...

Bu dogrumu?

Google'in aciklamasina göre böyle birsey yokmus... sizin bu konuda tecrübeleriniz nedir?

Mesela örnek:

Blogger'i ögrenmek icin denemelik basit bir blog actim tema yok sadece bos yazilar temayi kendim hazirlamak istiyorum ve toplam 3 yazi ekledim ama 200 kusur kisi bakmis bu nasil oluyor? Girenlerin cogu Amerikadan ?!

elektronikssl
webimgo

SonicMaster SonicMaster Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad İ** B**
  • Mesajlar 548
  • Beğeniler 5 / 103
  • Ticaret 3, (%100)
Google nin servisi kıyak olabilir bence

EPINKO EPINKO epinko.com Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 204 / 205
  • Ticaret 23, (%100)
Hocam bu sayaç sizi yanıltıyor kac kere siteye girseniz kac sayfada gezseniz siz ve diğer arama robotlarini kayt aliyor hit değil yani sitede dolaşsanız bile...

[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]

zenko56 zenko56 Seo Bir Sanattır Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek 2005 Tarihi İle Seo Uzmanlıgı
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad İ** E**
  • Mesajlar 285
  • Beğeniler 65 / 97
  • Ticaret 15, (%87)
blogger can dır. 5 adet sitem var hepsi blogger tabanlı..iki tanesı en önemlı 5 kelimede kafada bulunuyor..adsense kazancları cok ıyı..bakma sen mıllete blogger erişime kapatılır fılan saçmalıklarına..o yıllar evel 1 defa oldu 3 gun surdu.blogger asla kapanmaz ve her zamankınden fazla gelişmeye devam eder..host problemı maddiyatı yok..hazır premıumdan cıkma muhtesem temalar var net uzerınde..2 gun ıcerısınde premıum bır tema ıle kuracagın bır blogger tum sıtelere tas cıkartır..ben 5 yıldır blogger kullanıyorum çok memnunum ,ındez soruna geleyım harıka hızlı, ındex hızım 2 sanıye kadar..saygılar

wmaraci
wmaraci

CennetKapisi CennetKapisi Sitenizi App'lestiriyorum Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yaz
  • Konum Avusturya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 877
  • Beğeniler 291 / 162
  • Ticaret 3, (%100)

WANTED adlı üyeden alıntı

Hocam bu sayaç sizi yanıltıyor kac kere siteye girseniz kac sayfada gezseniz siz ve diğer arama robotlarini kayt aliyor hit değil yani sitede dolaşsanız bile...

tamamdir o zaman dogrudur dediginiz banada cok mantiksiz geliyordu bu sayyac zaten bilgi icin tsk ederim

zenko56 adlı üyeden alıntı

blogger can dır. 5 adet sitem var hepsi blogger tabanlı..iki tanesı en önemlı 5 kelimede kafada bulunuyor..adsense kazancları cok ıyı..bakma sen mıllete blogger erişime kapatılır fılan saçmalıklarına..o yıllar evel 1 defa oldu 3 gun surdu.blogger asla kapanmaz ve her zamankınden fazla gelişmeye devam eder..host problemı maddiyatı yok..hazır premıumdan cıkma muhtesem temalar var net uzerınde..2 gun ıcerısınde premıum bır tema ıle kuracagın bır blogger tum sıtelere tas cıkartır..ben 5 yıldır blogger kullanıyorum çok memnunum ,ındez soruna geleyım harıka hızlı, ındex hızım 2 sanıye kadar..saygılar

Blogger.com'a ilgi gösterdigim tek konu ilk sayfalarda cikmamdi zaten yoksa index sorunu diger sitelerimdede aliyorum :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al