likloknet
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Merhaba arkadaşlar son projem 6-7 ayda bana göre idare edecek hit almaya başladı fakat size sormak istediğim soru şu daha fazla ilerlemeden blogger'dan wordpress'e geçmem yararıma olacak mıdır. İleride blogger benim için yetersiz olacakmış gibi geliyor. Yol yakınken bi host alıp taşısam mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hocam bende sizin gibi bloggerdan WordPress'e geçmiştim zamanında fakat yönlendirme işlemini iyi bilen biri yapmazsa çok hata alırsınız. Fakat kesinlikle WordPress size Blogger'dan daha fazlasını sunacaktır.Benim tavsiyem farklı projeleriniz varsa onlardan birini WordPress'e geçirin ve WordPress ile ilgili en azından bilginiz olsun sonra da sitenizi taşırsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Geçiş yaparken dikkat etmeniz gerekenleri biliyormuşsunuz zaten. E o zaman wordpressin daha özgür bir yazılım olduğunu da biliyorsunuzdur :). Hazır site fazla hitlenmemişken wordpresse geçmek en mantıklısı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Geçiş yapmadan önce tüm linkleri bir htaccess dosyasına taslak olarak kaydedin. Ne kadar mümkünse artık...
Geçiş tamamlanınca da bu taslakta linklerin yönlendirme ayarlarını kaydedip ftp'nize atın. Yönlendirme linklerinin her birine, kalıcı yönlendirme yaptığınızı belirten 301 kodunu da ekleyin. Arama motorları size anlayış gösterecektir.