Bloglarda bulunan iletişim bölümü kısmından ziyade ziyaretçilerle anlık iletişime geçmenizi kolaylaştıracak ve aynı zamanda facebook sayfanızın aktifliğini artıracak bir eklenti ile karşınızdayım. Eklentiyi sabah sularında Blog Hocam ' da gördüm hemen siteme bloga ekledim ve gayette güzel çalışıyor. Açılır kapanır özelliği ile sitenize gelen ziyaretçilere rahatsızlık vereceğini düşünmüyorum.

Eklentinin çalışma prensibi şu şekilde : Kullanıcı buradan sizinle iletişime geçmek istediğinde yazdığı mesajlar sayfanızın mesaj bölümüne düşecek ve aynı zamanda sizin cevaplarınızda karşı taraftaki kişinin messenger uygulamasına gidecek yani bu şekilde bir köprü görevi görerek iletişimin kalitesini artıracak ve insanların sayfanızı ziyaret etme olasılığı da artmış olacak.



Hem kişisel hemde kurumsal blogların işine yarayacak bu eklentiyi eklemek için aşağıdaki kodu Yerleşim > Gadget Ekle >HTML / Java Script yolunu takip ederek ekleyebilirsiniz.

Kodu Görmek için Tıklayın

Kodu ekledikten sonra Ctrl + F yapıp "zompircom" kelimesini aratıyoruz , bulduğunuz kısma kendi facebook kullanıcı adınızı yazıyorsunuz ve kaydet dedikten sonra eklentiniz hazır hale geliyor test etmek için sitenizi kontrol edebilirsiniz.Yapamadığınız bir yer olursa yorum olarak belirtin