lostyazilim
tr.link

Bu Sitenin Değeri Nedir Sizce?

3 Mesajlar 674 Okunma
lstbozum
tr.link

Lecasanier Lecasanier WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2021
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek E-Trader
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Herkese iyi forumlar arkadaşlar, elimde bazı sebeblerden dolayı ilgilenemediğim bir blog sitesi mevcut. Bana aşağı yukarı 2500 TL'ye mal oldu 6 aydır içerik girişi yapılmadı hatta hiç ilgilenilmedi.

Yarım yamalak ilgilendiğim dönem günlük 200 hiti vardı fakat  şuanda günlük 30 - 40 hite düşmüş durumda.

Sitede hiç bir problem yok ara ara girip güncellemelerini yaptım.

İnsight hız değerleri mobil 100 masaüstü 100.

İlgilenmeyi seven ve bu işte iyi biri şaha kaldırır bu siteyi diye düşünüyorum (siz de düşüncelerinizi söyler misiniz?)

site: evdeneyapilir .com ( boşluğu silin)

wmaraci
reklam

YaRGiC YaRGiC Y Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Sosyal Medya Yöneticisi
  • Konum Adana
  • Ad Soyad T** Ş**
  • Mesajlar 94
  • Beğeniler 41 / 45
  • Ticaret 1, (%100)

Bu siteyi satın almanın kimseye bir faydası olacağını düşünmüyorum. Yeni site açar düzenli içerik girişi yapar daha hızlı yükseliş sağlanır. Ayrıca bu site size nasıl 2500 TL maliyete yol açtı acaba?

Lecasanier Lecasanier WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2021
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek E-Trader
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

YaRGiC adlı üyeden alıntı

Bu siteyi satın almanın kimseye bir faydası olacağını düşünmüyorum. Yeni site açar düzenli içerik girişi yapar daha hızlı yükseliş sağlanır. Ayrıca bu site size nasıl 2500 TL maliyete yol açtı acaba?

Makaleler( taslaklarda paylaşılmamış hazır 15 e yakın film inceleme makalesi duruyor sadece resimleri etiketleri schemaları ayarlanıcak) , backlinkler, domain, hosting, web vitals odaklı hızlandırma( Sadece bu hızlandırma hizmeti için 25 dolar verdim ), Rank Math Bussines ve daha saymadığım neler neler. Fazlası var eksiği yok hocam siteyi zaten 700 liraya almıştım

Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: Lecasanier (26.03.2022 23:15)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al