wmaraci reklam
tr.link

Bumerang Ödüllerine Davetiye Gerekiyor mu?

3 Mesajlar 846 Okunma
acebozum
tr.link

Mustafa Cakmak Mustafa Cakmak Front-End & Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 60 / 71
  • Ticaret 8, (%100)
Merhaba arkadaşlar ben bumerangta platin üyeyim. 29 Kasımda bumerang ödülleri olacak ve ben ödüllere katılmadım çünkü blogumu daha 2 hafta önce kurdum ve daha hazır olduğunu düşünmüyorum. Ben 29 kasım gecesine katılmak istiyorum izleyici olarak davetiye gerekiyomuş diye duydum eğer olmazsa almayacaklarmış. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa hemen yazsın lütfen. Ben platin üyeyim ve beni oraya almazlarsa çoook saçma olur. :)

http://www.teknofiber.net - Teknoloji Blogu
googleasistan
reklam

cnkymz cnkymz Araştır Dur ! Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Kimya Mühendisliği
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 169
  • Beğeniler 41 / 43
  • Ticaret 0, (%0)

blogdostu adlı üyeden alıntı

Merhaba arkadaşlar ben bumerangta platin üyeyim. 29 Kasımda bumerang ödülleri olacak ve ben ödüllere katılmadım çünkü blogumu daha 2 hafta önce kurdum ve daha hazır olduğunu düşünmüyorum. Ben 29 kasım gecesine katılmak istiyorum izleyici olarak davetiye gerekiyomuş diye duydum eğer olmazsa almayacaklarmış. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa hemen yazsın lütfen. Ben platin üyeyim ve beni oraya almazlarsa çoook saçma olur. :)

Merhaba blogdostu nickli arkadaş :) Bunu bumerang'a mail atarsan daha doğru yanıt alırsın diye düşünüyorum. Fakat böyle sormamanı öneririm :)

USglm USglm Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad U** S**
  • Mesajlar 1864
  • Beğeniler 601 / 364
  • Ticaret 24, (%100)

cnkymz adlı üyeden alıntı

Merhaba blogdostu nickli arkadaş :) Bunu bumerang'a mail atarsan daha doğru yanıt alırsın diye düşünüyorum. Fakat böyle sormamanı öneririm :)

Doğru söze ne denir :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al