lostyazilim
tr.link

Bumerang Yavaşlatıyor mu?

5 Mesajlar 979 Okunma
lstbozum
tr.link

nosae nosae Nosae.Blogspot.Com/2014© Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 378
  • Beğeniler 0 / 63
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar bumerang şablonları siteyi yavaşlatırmı ve arama motorları üzerinde olumsuz bir etkisi olur mu?Yorumlarınızı bekliyorum.

wmaraci
reklam

Acemi Blogcu Acemi Blogcu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 11 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Çok küçük boyutları var sanmam.Bende kullanıyorum.

Tarifci Tarifci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 198
  • Beğeniler 9 / 36
  • Ticaret 8, (%100)
Eskiden iyidi fakat hem sistemlerini değiştirdiler hemde kodlarını. Son siteyi güncellediklerinden beri artık google aramalarda platin üye olarak gönderdiğin içeriğe tıklandığın zaman, ilk başta yazarkafe ye giriyor. Ziyaretçi oradan da tıkladıktan sonra siteye ulaşıyor. iptal etmeyi düşünüyorum artık üyeliğimi.
aHoruz

kişi bu mesajı beğendi.

aHoruz aHoruz Bilir Kişi Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Sınıf Öğretmeni
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 836
  • Beğeniler 424 / 347
  • Ticaret 23, (%96)

Tarifci adlı üyeden alıntı

Eskiden iyidi fakat hem sistemlerini değiştirdiler hemde kodlarını. Son siteyi güncellediklerinden beri artık google aramalarda platin üye olarak gönderdiğin içeriğe tıklandığın zaman, ilk başta yazarkafe ye giriyor. Ziyaretçi oradan da tıkladıktan sonra siteye ulaşıyor. iptal etmeyi düşünüyorum artık üyeliğimi.

Aynen, normalde sitelerime 2k civarında hit geliyordu oradan, son güncellemeden sonra 500e düştü bu yüzden yazılarımı göndermiyorum artık ama mevcut olan yazılar gitmesin diye üyeliği de kapatmaktan çekiniyorum

wmaraci
wmaraci

Tarifci Tarifci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 198
  • Beğeniler 9 / 36
  • Ticaret 8, (%100)

aHoruz adlı üyeden alıntı

Aynen, normalde sitelerime 2k civarında hit geliyordu oradan, son güncellemeden sonra 500e düştü bu yüzden yazılarımı göndermiyorum artık ama mevcut olan yazılar gitmesin diye üyeliği de kapatmaktan çekiniyorum

Gönderilen içerikler bazen senin sitenin üstünde bile çıkıyor. Yeni sistemlerinde komple yazılar dönerek ana sayfa ve hurriyet'te yayınlanıyor, önceden belli başlı kalite sitelerin yazılarını gösteriyorlardı. Artık çok fazla yazıyı döndürüyorlar.

Aynen 2k hit geliyordu günde. Önemli olan Hürriyet' te yayınlanmasıydı. Cumartesi ve pazar çalışmıyorlar, perşembe gecesi gönderdiğin içerikler ana sayfa ve Hurriyet'te yayınlanırsa hafta sonu (Cuma-C.tesi,pazar) sonu 6-7k hit geliyordu.

Ama artık iyice kötülediler zaten adsense de koymuşlar siteye :) Hemde tam yerlerini bulmuşlar.
aHoruz

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al