lostyazilim

Bumerang Yeni Etkinlik : Görsel-Reklam

3 Mesajlar 907 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

sinans1996 sinans1996 twitch.tv/romanticarcher Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Twitch Partner Streamer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 1225
  • Beğeniler 110 / 260
  • Ticaret 20, (%90)
Herkese merhabalar arkadaşlar kısa bir zaman önce Hürriyet Bumerang'ın başlattığı yeni bir kampanyayı sizlere tanıtmaktan daha büyük mutluluk yoktur. (Büyük oynadım hadi hayırlısı :D )
Hürriyet Bumerang Teklifleri Nelerdir ?

Eski kullanıcıları bilir Altın üyelik ve Platin üyeliklere sunulan teklif kampanyasında kullanıcılara firmalar reklam tekliflerinde bulunarak idare edilen bir reklam sistemi kullanılıyordu. Önceden reklamın türünü içeriğini reklam sahipleri belirliyordu. Yeni sistem ile görsel, banner veya widget tarzı size en uygun bulduğunuz reklam türünü seçmeniz için oldukça güzel olan yeni sistemde, reklamlar daha deneme aşamasında olduğu için herkese deneme fırsatı veriliyor. Fakat ileride değişikliklerin olacağı aşikar çünkü şuan reklam gösterimlerinizden herhangi bir ücret almanız söz konusu değil. Reklam modelleri : Pop-up Reklam, Yazı İçi Reklam, Widget Reklam olamk üzere 3'e ayrılıyor ve yayıncılar bu reklam modellerinden dilediklerini seçip sitelerinde deneyebiliyorlar.

Sisteme katılabilmek için öncelikle seçtiğiniz bir reklam modelini blogunuza veya sitenize ekleyebilirsiniz. Daha sonra reklam teklifleri gelmeye başladığında seçtiğiniz reklamlar otomatik olarak blogunuzda gösterilmeye başlayacaktır. Kazançlarınızı Hesabım bölümünde Kazançlar kısmından görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca reklam istatistiklerinizi yani : Gösterim, tıklama vs. gibi istatistik bilgilerinizi de bu bölümden görüntüleyebileceksiniz. Kazançlara gelecek olursak da şuan için : BGBK (Bin Gösterim Başı Kazanç) ve TBM (Tıklama Başı Maliyet) şeklinde ödeneceğini söyleyebiliriz.

Kaynak : www.sinanimamvine.blogspot.com

Sosyal olan her şey.
wmaraci
reklam

Crixus Crixus Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 245
  • Beğeniler 24 / 49
  • Ticaret 0, (%0)
Şuan için çok az para veriyor yalnız hiç siteye eklenecek gibi değil.

HknCOLAK HknCOLAK www.hakancolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhasebe, Blogger
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 874
  • Beğeniler 84 / 394
  • Ticaret 0, (%0)
Zamanla ilerler mi bilmiyorum. Sistem yeni olduğu için komisyonlar düşük tutulmuştur, yükseltilecektir.. benzeri bir ibare var ama ne kadar zaman sonra belli değil :) Yani çok fazla bir şey beklememek lazım şuan. Fakat Bumerang 'ın bloglara faydası da şüphesiz fazla. Uzun zamandır kullanıyorum, Yazarkafe 'de kaç yazım paylaşıldı, kaç tane kitap hediyesi aldım hatırlamıyorum bile :)

www.hakancolak.com
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al