lostyazilim
tr.link

esnaf bloğu

5 Mesajlar 980 Okunma
lstbozum
tr.link

Meyus Meyus www.DizaynMeyus.Com Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 10 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
merhaba arkadaşlar uzun zamandır düşündüğüm bir şey var ancak olabilirliğini denemek için burada paylaşmak istedim.
Bir esnaf yani kobi blogu açmayı düşünüyorum sizce katılım olurmu ilgi çekermi en azından burada ilgi çekermi forumumuzda kobi olan varmı? :) Küçük esnafın sıkıntılarını içinden biri olarak paylaşmak en azından sağa sola duyurmak istiyorum ne dersiniz ?

Satılık Sektörel, Jenerik, Projelik Domainler
wmaraci
reklam

LadyArch3r LadyArch3r Web Developer Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 60 / 102
  • Ticaret 3, (%100)

Meyus adlı üyeden alıntı

merhaba arkadaşlar uzun zamandır düşündüğüm bir şey var ancak olabilirliğini denemek için burada paylaşmak istedim.
Bir esnaf yani kobi blogu açmayı düşünüyorum sizce katılım olurmu ilgi çekermi en azından burada ilgi çekermi forumumuzda kobi olan varmı? :) Küçük esnafın sıkıntılarını içinden biri olarak paylaşmak en azından sağa sola duyurmak istiyorum ne dersiniz ?

Sıkıntıları üstünde yeterince durursan ve kaliteli yazılar yazarsan niye olmasın.

mhmt9126 mhmt9126 mehmetunlu.org Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ü**
  • Mesajlar 261
  • Beğeniler 21 / 38
  • Ticaret 0, (%0)
İlgilenirseniz projeyle tutar neden tutmasın. :)Esnafları bir araya getirerek sorunlarını ve sorularını yanıtlamaya yönelik bir proje sanırım. Yardımlaşmayı seven esnafların işine yarar diye düşünüyorum. Ama günümüzde bu pek mümkün değil sanırım. :)

LadyArch3r LadyArch3r Web Developer Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 60 / 102
  • Ticaret 3, (%100)
Ropartaj yapabilirsin ayrıca kobiler için olan fırsatları bulup yazabilirsin örneğin banka kredileri gibi (Batı Karadeniz = KASGEB).

wmaraci
wmaraci

Meyus Meyus www.DizaynMeyus.Com Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 10 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
önerileriniz için teşekkürler aslında bunlar hep düşündüklerim ama benım asıl öğrenmek istediğim wmaracında kobi varmı siteyi açtığımda köşe yazarı olacak o da sıkıntılarını ya da bilgilerini paylaşacak yoksa dışarıdan genç ya da bilgisayardan anlayan esnaf bulmak zor dolayısıyla herşeyi benım yazmam gerekıyor o zaman :)

Satılık Sektörel, Jenerik, Projelik Domainler
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al