Meyus
www.DizaynMeyus.Com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar uzun zamandır düşündüğüm bir şey var ancak olabilirliğini denemek için burada paylaşmak istedim.
Bir esnaf yani kobi blogu açmayı düşünüyorum sizce katılım olurmu ilgi çekermi en azından burada ilgi çekermi forumumuzda kobi olan varmı? :) Küçük esnafın sıkıntılarını içinden biri olarak paylaşmak en azından sağa sola duyurmak istiyorum ne dersiniz ?
Satılık Sektörel, Jenerik, Projelik Domainler
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlgilenirseniz projeyle tutar neden tutmasın. :)Esnafları bir araya getirerek sorunlarını ve sorularını yanıtlamaya yönelik bir proje sanırım. Yardımlaşmayı seven esnafların işine yarar diye düşünüyorum. Ama günümüzde bu pek mümkün değil sanırım. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ropartaj yapabilirsin ayrıca kobiler için olan fırsatları bulup yazabilirsin örneğin banka kredileri gibi (Batı Karadeniz = KASGEB).
Meyus
www.DizaynMeyus.Com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
önerileriniz için teşekkürler aslında bunlar hep düşündüklerim ama benım asıl öğrenmek istediğim wmaracında kobi varmı siteyi açtığımda köşe yazarı olacak o da sıkıntılarını ya da bilgilerini paylaşacak yoksa dışarıdan genç ya da bilgisayardan anlayan esnaf bulmak zor dolayısıyla herşeyi benım yazmam gerekıyor o zaman :)
Satılık Sektörel, Jenerik, Projelik Domainler