-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba, uzun bir aradan sonra içerik siteme yen içerikler girmeye karar verdim. neredeyse 1 ay önce ki içeriklerimin bile google dizinde yer almadığını search console sayesinde fark ettim. Url denetlediğimde dizinde yok diyor.
İstek gönderdim onlar için, 1 ay önceki içeriklerde bile böyle bir sorun var. Bunun sebebi ne olabilir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İş Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bende de aynı problem gözüküyor ben de çok anlam veremiyorum açıkçası. Search Console Insights ile genel bakış yaptığımda indexli gözüküyor, yazılarımı görüyor fakat google'da URL olarak denetlediğimde dizinde yok diyor. Kendim el ile de aradığımda olmadığı gözüküyor gerçekten aylardır yazılarımı google indexlemiyor bunu nasıl çözebiliriz hiçbir fikrim de yok beni öfkelendiriyor..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İçerik Üreticisi/Editörü
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Google News kaydı ile bu sorunu çözebilirsiniz. Dilerseniz yardımcı olabilirim. 50 Tl hizmet bedeli. Onaylandıktan sonra ücret ödeme fırsatı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
site:websiteadı.com şeklinde arama yapın öncelikle. yazılarınız seo uyumlu değilse listeye girmemiştir ama google indexlemiştir.
Bilmemek değil, öğrenmemek ayıptır...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sanatçı
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
google'da yazdıklarım çıkıyor, ama analiz yapınca index sayısı 0 diyor, bu neden olur?