-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iyi günler arkadaşlar benim bi sıkıntım var size danışmak istedim ben bundan yaklaşık 1 yıl önce wordpress.com uzantılı bir blog kurdum girdiğim az yazı ile bile alanında ilk olması sebebiyle googlede 1 sırada ama wordpress olması benim reklam geliri elde etmemi engelliyor bu yüzden blogger den yeni bir blog açtım şimdi sıkıntı şu bu yeni blogu 1 sıraya çkarmanın yolu var mı diğer blogu kullananarak.
ayrıca yeni olduğundan mı bilmiyorum google de anahtar kelimeyi arayınca 3 sayfada falan ana sayfa linki çıkıyor konuyla alakalı sayfanın çıkmasını nasıl sağlarım şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Kullanılan alt yapı wp ile blogger kıyaslanacak olursa çok sıkı bir blogger kullanıcısı olarak şunu belirtmeliyim ki wp her zaman daha iyi ki;tecrübeler ile sabittir. Şu şekilde yapılabilir anahtar kelimede yada paylaşılan haberde diğer blogun (wp tabanlı) blogger tabanlı siteye bir faydası olmayacaktır ancak wp den blogger A zİyaretçi çekebilirsiniz . Kısaca wp daha hızlı indexleyip yukarlarda çıkıyorsa aynı haberi paylaşın wp den hit Çek'in saygılarımla
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Bunu asla tartışmayacağım hocam Türkiye nin en kaliteli siteleri neden se hosting sınırsız ve ücretsiz olmasına rağmen hep wp önde saygılarımla
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Ben farklı bişey demedim ki dizirehberi.org yapıp sattım işte :) oda blogger tabanlı 10 küsür yıldır blogger kullanıyorum onu belirtiyim:) konu dağılmasın başarılar
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
blogger wordpress pek birşey farketmiyor ama tabikide wordpress özgürlük açısından çok daha iyi
"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
WM
-
-