lostyazilim

Googlede üst sıraya çıkmak

11 Mesajlar 1.516 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

simaros simaros WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 24
  • Beğeniler 8 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
iyi günler arkadaşlar benim bi sıkıntım var size danışmak istedim ben bundan yaklaşık 1 yıl önce wordpress.com uzantılı bir blog kurdum girdiğim az yazı ile bile alanında ilk olması sebebiyle googlede 1 sırada ama wordpress olması benim reklam geliri elde etmemi engelliyor bu yüzden blogger den yeni bir blog açtım şimdi sıkıntı şu bu yeni blogu 1 sıraya çkarmanın yolu var mı diğer blogu kullananarak.

ayrıca yeni olduğundan mı bilmiyorum google de anahtar kelimeyi arayınca 3 sayfada falan ana sayfa linki çıkıyor konuyla alakalı sayfanın çıkmasını nasıl sağlarım şimdiden teşekkürler.

wmaraci
reklam

aktuelsoylesi aktuelsoylesi Kaliteli Marka Domainler Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek uzman
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 2421
  • Beğeniler 1553 / 787
  • Ticaret 22, (%100)
Kullanılan alt yapı wp ile blogger kıyaslanacak olursa çok sıkı bir blogger kullanıcısı olarak şunu belirtmeliyim ki wp her zaman daha iyi ki;tecrübeler ile sabittir. Şu şekilde yapılabilir anahtar kelimede yada paylaşılan haberde diğer blogun (wp tabanlı) blogger tabanlı siteye bir faydası olmayacaktır ancak wp den blogger A zİyaretçi çekebilirsiniz . Kısaca wp daha hızlı indexleyip yukarlarda çıkıyorsa aynı haberi paylaşın wp den hit Çek'in saygılarımla
simaros

kişi bu mesajı beğendi.

simaros simaros WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 24
  • Beğeniler 8 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

aktuelsöylesi adlı üyeden alıntı

Kullanılan alt yapı wp ile blogger kıyaslanacak olursa çok sıkı bir blogger kullanıcısı olarak şunu belirtmeliyim ki wp her zaman daha iyi ki;tecrübeler ile sabittir. Şu şekilde yapılabilir anahtar kelimede yada paylaşılan haberde diğer blogun (wp tabanlı) blogger tabanlı siteye bir faydası olmayacaktır ancak wp den blogger A zİyaretçi çekebilirsiniz . Kısaca wp daha hızlı indexleyip yukarlarda çıkıyorsa aynı haberi paylaşın wp den hit Çek'in saygılarımla

Peki wp den çektiğim ziyaretçiler organik mi sayilacak yoksa yönlendirme mi

• Üyelik 18.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek uzman
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 2421
  • Beğeniler 1553 / 787
  • Ticaret 22, (%100)
Organik olmaz hocam yönlendirme olacaktır .siz wp yi ziyaret eden ziyaretçileri yönlendirme kodu ile blogger sitenize yönlendireceksiniz.bunun dışında blogger da da en az wp kadar başarılı bloglar siteler var .örnek verilecek olursak yakın bir Zaman'da sattığım dizirehberi.org örnek verebilirim çok önemli kelimelerde çoğu Zaman hep kafada bulunuyordu. Bunun dışında illa blogger ile devam edeceğim derseniz size dost tavsiyesi; çok kıymetli Heuristic hocamın backlink paketlerini inceleyebilir tanıtım yazısı başlığını şuradan okuyabilirsiniz : https://wmaraci.com/forum/tanitim-yazisi/ihale-30-site-30-tl-heuristic-tanitim-yazisi-pr8-pr7-pr6-pr5-pr4-pr3-pr2-pr1-pr0-335967.html
Heuristic

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Burak Burak brktrk Kullanıcı
  • Üyelik 15.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Flutter Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 2016
  • Beğeniler 0 / 387
  • Ticaret 70, (%97)

aktuelsöylesi adlı üyeden alıntı

Hızlı index ve üst sıralar için blogger daha iyidir.

• Üyelik 18.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek uzman
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 2421
  • Beğeniler 1553 / 787
  • Ticaret 22, (%100)
Bunu asla tartışmayacağım hocam Türkiye nin en kaliteli siteleri neden se hosting sınırsız ve ücretsiz olmasına rağmen hep wp önde saygılarımla
Inal

kişi bu mesajı beğendi.

Thyphoon Thyphoon Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 165 / 186
  • Ticaret 2, (%100)
aktuelsöylesi Siz kullanış açısından wp önde demişsiniz. Sıralama yönünde blogger wp'den daha başarılı bu tartışmasız kabul edilir. WP geliştirmek için tercih ediliyor eğerki blogger için wp gibi bir sistem yapılsa wp kalmaz ortada bence. Bloggeri çok iyi kullanan birisi aslında wp de yapmak istediği her şeyi kodlayıp yapabilir.

• Üyelik 18.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek uzman
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 2421
  • Beğeniler 1553 / 787
  • Ticaret 22, (%100)
Ben farklı bişey demedim ki dizirehberi.org yapıp sattım işte :) oda blogger tabanlı 10 küsür yıldır blogger kullanıyorum onu belirtiyim:) konu dağılmasın başarılar

Inchredible Inchredible WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek front-end developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1130
  • Beğeniler 318 / 359
  • Ticaret 15, (%100)
blogger wordpress pek birşey farketmiyor ama tabikide wordpress özgürlük açısından çok daha iyi
aktuelsoylesi

kişi bu mesajı beğendi.

"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.

OzanP OzanP WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek WM
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** P**
  • Mesajlar 310
  • Beğeniler 215 / 100
  • Ticaret 9, (%100)
Size faydalı olabilecek birkaç yazı paylaşacağım:
http://www.ehliblog.com/2015/08/googleda-ilk-sayfaya-yukselmek.html
http://www.ehliblog.com/2016/03/googleda-yukselmek-icin-kendi-sitenizi.html
http://www.ehliblog.com/2016/02/backlink-olmadan-google-da-yukselmek.html
aktuelsoylesi simaros

kişi bu mesajı beğendi.

ingilizceogrenmeliyim.com
wmaraci
Konuyu toplam 11 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 11 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al