-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar;
googledoktorum.com'un devamlılığı konusunda olaylara sıkıntılı bakıyorum.İnsanlara yardım ettikten sonra bir teşekkür yazısı bile yazamayanlar var.Bazen boşuna uğraşıyorsun Rafet diyorum fakat bu işi zevkle yaptığım için devam ediyorum.Yakın bir zamanda host ve domain yenileyecektim fakat pek bir hevesim kalmadı;doğrusu geri bildirim almamak insana boşuna uğraşıyorsun havasına sokuyor.
Bilemiyorum kapatsam mı devam etsem mi sizlere de danışmak istedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Dostum genel bir konu üzerine açsan olurdu ama tek konu üzerine açmışsın, böyle sorunlarla karşılaşman normal.
Are you alright?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Bence kapanmamalı ben birçok bilgiyi googledoktorum'dan öğrendim.Host ve Domain konusunda yapmam gereken birşey olursa hazırım fakat kapatılması taraftarı değilim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar sorunumz host ve domain değil ondan yana sıkıntımız yok geri bildirim alamamak çok üzücü birşey
Pensativo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynı sorunu Newehi ekibi'de yaşamıştı, bildiğim kadarı ile forum modlarından isonehir'in kurduğu bir site idi. Karşılıksız yardımları sonrasında geri dönüşlerin olmaması ekip üyelerini bir bir ayırmıştı. Sonrasında Newehi hizmete kapandı. Ben ilk onlar sayesinde girdim bu işe, ilk sitemi de onlar açtı.
Senin siten aynı durumda ama bu senle ilgili değil, yardımda bulunduğun kişiler ile ilgili. İşi severek yapıyor isen devam et. Ama sonucunu aklında bulundur...