Merhabalar Palandöken Pedalcısı olarak yeni bir içerikle karışınızdayım. Bulutlu bir Erzurum sabahında bisikletim ile yollara düştüm. Arkadaşlarım beni yemek yapmam için at çiftliğine davet ettiler. Erzurum şehir merkezinden Yarımca köyüne doğru yolculuğumuz başladı. Bisiklet sürdüğüm güzergahta oldukça güzel manzaraları da görme imkanım oldu. Yolda bisiklet sürerken karton kutu gözüme çarptı Allah tan kamera ile meşgul değildim. Köyün içine girerken tezek kokusu bir hayli yoğundu ama inanın şehrin kokusundan bile güzel geldi o an. Çiftliğe vardık ve hemen odun ateşinde olmazsa olmaz çayımızı demledik. Toprak güveçte kuzu eti yaptım, tadı da oldukça nefisti. Kuzu etini diğer yağlardan farklı olarak böbrek yağı ile pişirdim. Artan kuzu etini de ekstra bir sac tava da pişirdim. Ben içeriği hazırlarken oldukça keyif aldım umarım sizde izlerken keyif alırsınız. Palandöken Pedalcısı adına Cenap Kalaycıoğlu.


Macera ve İçerikler İçin:  https://bit.ly/3vNj8Gy