Sedat
Güzel Hayat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bİlgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
ben bir blog açtım açalı 1 ay oldu olmadı.Seo konusunda bilgim sadece title, ve keywords birde google webmaster tools pingleme gibi basit şeyler.Ben birde bu imleme olayını çözmek istiyorum.Bu konuda nasıl bir yol izliyeceğimi bilmiyorum.Wordpress NextScripts: Social Networks Auto-Poster eklentisini kullanarak blogger da bir paravan blog açarak imleme yapmak istiyorum.Sorum şudur;
Blog yeni daha 20 yazı falan anca olmuştur, ben bu imleme işlemine ne zaman başlamalıyım ve imleme yapmak için seçtiğim eklenti ve yol doğrumu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Dış Ticaret Uzmanı ve Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
henüz yeni olduğu için paravan açacağınız blog esas blogu geçebilir, dikkat edin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Dış Ticaret Uzmanı ve Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
esas sitenin backlinkleri zaman içinde dağılıp oturmalı, ayrıca illa paravan blog için acele etmenize gerek yok, sosyal imleme siteleri ile yavaş yavaş şimdiden başlayabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yukaridaki arkadaş haklı daha önce başıma geldi blogger sitem her aramada önde asıl sitemden önde çıkıyordu bende o eklentiyi kaldırmak zorunda kaldım .:)
Ecancan
Paylaşmak Güzeldir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Once ekledigin konuyu webmaster tools tan dizine gonderir ve indexlettirirsen boyle bi sorunun kalmaz :) ;)