-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kişisel blog diye yola çıkmıştım ama artık farklı bir şeyler mi yapsam diye düşünüyorum. Eğlence ve mizah sitesi adı altında kişisel şeyler yapıyor ve yazıyordum.
İnsanları sıkmayacak özgün ve kopya olmayan daha canlı ve interaktif tutacak şeyler üretebilir misiniz? 20K'lık twitter hesabımda var nasıl faydalanabilirim bunlardan?
İlk kez bu kadar uzun soluklu bi sitem oldu 1.5 seneye geldim geldiğim yerdende pek olmasamda yine de memnunum. İllaki herkes para kazanmak amaçlı site kuruyor. Şuan ikinci planda benim için reklamlardan para kazanmak her ne kadar adsense koymuş olsamda.
Ama insanları çekecek daha interaktif düşüncelere açığım. Mesela üyelerle bir şeyler paylaşabilmek ve onları sitede aktif tutmak gibi çünkü çok az yorum geliyor yazıların okunmasına karşın.
Selamunaleyküm.
iCloud
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrencilik
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam bence twitterdan yararlanmak için anketler hazırlayabilirsiniz ne kadar ... sınız anketi haberself misali
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Kişiselde yapamıyosanız değişebilirsiniz bence ama bilemiyorum yine de. Twitter'dan faydalanıp kişisel blogunda ki yazılarınıda paylaşabilirsinz bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
6 yılı devirmeme birkaç ay kaldı. Kişisel blog olarak açmışsan bırak öyle kalsın. İlk kurduğun düzeni bozma derim. Evet yorum gelmemesi can sıkıcı olabiliyor. Ama bunun da çaresi var. Takip listendeki bloglara bol bol yorum yap. Sen yorum yap ki onlar da sana yorum yapsın. 2009-2010'lu yıllarda kişisel blog açıp gidişatını bozmamış bloglar bundan 4-5 yıl sonra 10 yaşına girecek ve her anlamda kazanacaklar. Bu yıllarda açılmış ikinci kuşak bloglar da bloglarını bozmazlarsa ilerleyen yıllarda çok iyi konuma gelebilirler diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ziyaretçilerin üye olup içerik yazma olayı boş ben onu belirteyim benimde üyelik sistemli bir sitem var ama yok elini süren olmadı :D farklı şeyler her zaman gelmiyor insanın aklına, bazen de buluyorsun ama hayata geçirecek zaman veya bilgi kısıtlı olabiliyor. büyük siteler biraz daha ekip işi ben onu anladım o yüzden şu an için sadece para kazanmaya bakıyorum(hoş onu da kazanamıyorum :( ) öyle sosyal ağ filmindeki gibi olmuyormuş bu iş :D