Panda
ctrlpanda.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör - Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayırlı akşamlar.
Kişisel bir blog mu kazandırır? İsim ve soy isim yada lakap kullanılarak açılan bloglar, Yoksa normal bir alanda alınmış domain ile açılmış blog mu adsense'den daha çok kazandırır? Tecrübelerinizi ve nedenini paylaşabilirmisiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
şundan emin ol ki internette adın soyadın kimse için bir şey ifade etmiyor. (eğer ünlü biri değilsen) misafirin istediği şey isim değil, içeriktir.
bana kalırsa anonim kalmak her zaman daha iyidir. kişisel bloglar çok kazandırmıyor, genele açılıp farklı domainle yürü derim. gerçi internet dünyası için domainin pek bir önemi yok. güncel ve özgün ise her domain kazandırır.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
@[ŞafakÇALIŞKAN](userid:2776) 'a bu konuda katılıyorum.. Ayrıca konu ile alakasız olacak ama canım tantuni çekti be hocam :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İş Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Kişisel blogtan kastın şöyle yaptım böyle yaptım ise önermiyorum. Bir konu edinip o konu ile ilgili yazabilir ya da genel konular hakkında yazabilirsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
Bence blogundan bir şey satmayacaksan gelir çok bekleme. Açacağın blog bir şeyin reklamını yapmalı ve satmalısın. Bu ürün olabilir, banner alanı olabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satın Alma
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Para kazanmak için blog yazamazsın, blog yazdığın için para kazanırsın. Yani temel olarak beklentiniz para kazanmak ise, kişisel blog alanında zaten başarısız olacaksınız bunu baştan söyleyeyim. Ama eğer genel konular barındıran (nasıl yapılır, para biriktirmenin 10 altın kuralı, gezilecek yerler) bir site açacaksanız para kazanmanız daha muhtemel gibi geliyor bana.
Ciplakyazar.com | Kişisel Blog ve Öyküler
webisyo
Merhaba, ben Ali :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Benim oyum normal blogdan yana. Tabi ki ziyaretçiler için içerik daha önemli. Ancak ben isim soyisim şeklinde olan bir siteye girdiğimde nedense ısınamıyorum :/
Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.